En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
Sergio Álvarez, en una acció d'atac en el derbi | Èric Altimis - OAR Gràcia Sergio Álvarez, en una acció d'atac en el derbi | Èric Altimis - OAR Gràcia
07.11.2021 8:53

L'OAR Gràcia passa per sobre del Creu Alta Sabadell en un derbi sense emocions

El 45-25 definitiu parla per si sol. Si ja les dinàmiques d'OAR Gràcia i Creu Alta Sabadell Handbol feien indicar que els verd-i-blancs partien com a favorits, més encara amb el grapat de baixes que els arlequinats tenien a les seves files. Amb menys d'una dotzena de jugadors disponibles per a Ramon Salmurri, els creualtencs van aguantar el que van poder, que no va ser gaire. El derbi, molt abans del descans, semblava clarament decantat (23-13).

Un partit amb molt poca història. Els graciencs van poder imposar el seu ritme elèctric tant en pèrdues de pilotes visitants com en atacs fugaços. Un rere l'altre anaven caient els gols, primer amb les primeres espases encarregant-se de l'onada inicial, amb un Nil Montserrat que ja venia de fer 14 gols i, aquest cop, en va tenir prou amb mitja hora per fer-ne nou. Després, Cesc Borrell va aprofitar la gran escletxa oberta per fer rotacions i tothom va respondre a la perfecció. Precisament el recanvi de Montserrat, Lluís Marrugat, també va perforar nou cops la porteria d'un Sebas Ogalla que va fer el que va poder. I tot plegat, recordem, es va poder viure en directe al canal de Twitch de Ràdio Sabadell.

Set són les jornades que s'han disputat a Primera Nacional i set són les derrotes que ha patit el cuer Creu Alta Sabadell, cap d'elles, a més, de forma ajustada. Complicat serà que es pugui capgirar la dinàmica diumenge en un altre derbi, contra el Terrassa, si no es recuperen unitats. Al carrer Boccaccio, mentrestant, es continua presumint d'autèntic fortí: quatre partits, quatre victòries per a un OAR que suma vuit punts a la taula i cap d'ells s'ha obtingut a domicili. Nova oportunitat, dissabte en un escenari de nivell: a la pista de La Salle Montcada.