De 03:00 a 05:00
El capità Bernat Correro, el dia de l'estrena contra l'Eibar | Arrate Eibar El capità Bernat Correro, el dia de l'estrena contra l'Eibar | Arrate Eibar
29.05.2022 11:58

L'OAR Gràcia perd contra l'Ikasa (35-39) i es queda a les portes de l'ascens

El somni s'ha allargat fins a l'últim partit de les fases d'ascens, però fins aquí. L'OAR Gràcia, que havia estat capaç de guanyar els primers dos partits al Poliesportiu d'Ipurua, s'ha desfet en el tercer i decisiu duel, el que l'enfrontava amb el Balonmano Ikasa (34-39). Un xoc a caixa o faixa: els madrilenys també havien vençut a les dues primeres jornades i el que s'endugués el darrer partit seria el que pujaria Plata; i, en cas d'empat, el bitllet era per als verd-i-blancs.

Però des del xiulet inicial s'ha començat a esvair tot. Parcial favorable a l'Ikasa de 0-4 de sortida i ha tocat anar a contracorrent els 60 minuts. Una declaració d'intencions dels madrilenys que ha deixat descol·locats els de Cesc Borrell. El forat s'ha ampliat fins als nou gols, amb un OAR que no trobava la manera de fer mal per fora (la majoria de gols han vingut pel mig o al contraatac) ni tampoc la forma d'aturar les ofensives rivals. Ni tan sols Pau Hernández, sublim sota pals en els dos partits previs, ha pogut salvar els mobles.

L'afició desplaçada de l'OAR no ha parat d'animar | Arrate Eibar

La nombrosa afició gracienca desplaçada al País Basc no ha parat d'animar, però amb el pas dels minuts a la segona part i veient que la diferència no es retallava, l'ànim de tots ha anat minvant en consonància. Si a la primera jornada l'OAR havia estat capaç de remuntar cinc gols contra l'amfitrió, l'Arrate Eibar (30-34); i a la segona, tres dianes d'escletxa davant el Santoña càntabre (24-29), aquest cop no hi ha hagut cap possibilitat. Tampoc ha ajudat que a l'Ikasa li entressin llançaments inversemblants ni l'actuació dels col·legiats. La parella arbitral, per més inri, ha expulsat Ugo Aitsahalia a les acaballes per una acció molt rigorosa. Tot plegat, desesperant.

El Gràcia jugarà, una temporada més, a Primera Nacional, però el que s'ha viscut enguany quedarà per al record. Campanya brillant al grup D de la categoria de bronze i guanyant els dos primers partits de les fases. Que la derrota d'avui no ho deixi en segon pla.

FITXA TÈCNICA:
OAR Gràcia Sabadell: Hernández, Colomé, Álvarez, Montserrat (5), Francès, Vázquez (4), León, Aitsahalia, Correro G (7), Parera, Torras (1), Vaíllo (6), Correro B (7), Peiró (5), Esteve, Marrugat
Ikasa BM Madrid Boadilla: Bellanger (1), Cumplido (6), Aguilera (7), Medina D (2), Medina G, Holst M (1), Holst J (5), Marazuela, Salgado, Aday (1), Echevarria (5), Fernández (5), Santos (2), Prado, Hernández (2), Rodríguez
Parcials: 14-21, 21-18
Àrbitres: Rodríguez Pacheco; Nuñez Camacho
Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada de les fases d'ascens de Primera Nacional disputat al Poliesportiu d'Ipurua (Eibar)