De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
El Bordils va superar l'OAR Gràcia amb una gran segona part | Handbol Bordils El Bordils va superar l'OAR Gràcia amb una gran segona part | Handbol Bordils
03.12.2023 17:15

L'OAR Gràcia perd però conserva el segon lloc abans de rebre el líder

La trilogia de partits per a l'OAR Gràcia masculí ha començat amb mal peu. Es preveia un desplaçament complicat a Bordils i així es va certificar consumant la tercera derrota del curs per als de Pere Ayats (31-26). El millor de tot, que dels quatre primers classificats només va guanyar el líder La Roca, qui visita el carrer Boccaccio aquest dimarts (21:45h) en el gran partit de la jornada intersetmanal de la Primera Nacional.

A terres gironines, l'OAR ja va comprovar des del principi que arrencar els dos punts del Pavelló Blanc i Verd seria una fita ben exigent. La màxima renda dels graciencs va ser de dos gols i al descans es va arribar amb empat a 13. A la segona part, va fer mal el parcial de 4-1 del Bordils, i tot i que va haver-hi reacció, els locals ja no van deixar anar la davantera en el marcador. Per sort, Sant Quirze i Sant Cugat també van caure derrotats en els seus respectius compromisos i els verd-i-blancs es mantenen en zona de fases d'ascens (segons).

"Sabíem que era una pista complicada i estava plena de gom a gom, més del que ens esperàvem. No vam saber marxar en el marcador a la primera part i després vam cometre molts errors no forçats"

"Ens vam deixar punts a Sant Vicenç i Sant Quirze també ho ha fet. I que perdés Sant Cugat també està bé, però veurem com ens va a nosaltres contra La Roca"

Dani Peiró, jugador de l'OAR i autor de tres gols

El femení guanya amb patiment

Per contra, els cinc primers classificats de la Divisió d'Honor Plata Femenina van sumar els dos punts, entre ells l'OAR Gràcia (quart), però amb patiment. De dos van acabar guanyant les de Carol Carmona l'Eón Alicante (33-31) d'un partit que van arribar a gaudir d'un avantatge d'11 gols.

L'entrenadora, però, es va veure obligada a gastar un temps mort amb un parcial en contra de 2-6 i tres minuts després, a demanar-ne un altre amb el 0-4 encaixat que posava les alacantines a tres dianes de distància. Al final, situació controlada per encadenar la tercera victòria seguida abans de viatjar dimecres (12h) cap a Benidorm per visitar un altre rival de la zona baixa.

"No sé què va passar a la segona part que vam baixar la intensitat, però vam poder acabar guanyant. No hi va haver esbroncada, però la Carol (Carmona) sí que ens va fer veure que no podíem perdre ritme"

"És un dels millors partits que he fet, tenia moltes ganes després de l'aturada de la lliga i vaig sortir molt contenta"