De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
Bernat Correro (mig), celebrant un gol a Esplugues | Èric Altimis - OAR Gràcia Bernat Correro (mig), celebrant un gol a Esplugues | Èric Altimis - OAR Gràcia
27.01.2020 16:30

L'OAR Gràcia recupera l'encert des dels set metres i resisteix en tercera posició

Aquest passat cap de setmana, el protagonisme sabadellenc el va acaparar Aleix Gómez proclamant-se campió d'Europa amb la selecció espanyola, però de prestigi també va ser el triomf de l'OAR Gràcia a Esplugues (33-35). Era el partit de Primera Nacional que enfrontava el cinquè contra el tercer, amb ambdós empatats a punts, i feia la pinta que, el que perdés, s'acabaria de desenganxar del tot dels dos primers. I així va ser, ja que cap dels equips de la part alta van fallar excepte els espluguins davant un OAR que sempre va anar per davant en el marcador, amb un màxim d'avantatge de sis. En els darrers minuts, però, l'Esplugues va ajustar les coses de nou. "Era lògic, ells s'estan jugant també arribar a la tercera posició i per guanyar partits així s'ha de patir. Són dos punts molt valuosos", explica Bernat Correro.

El segon capità gracienc es va posar l'equip a l'esquena: màxim golejador, amb 12 dianes, autor dels dos últims gols de l'equip, i capaç de tenir la mateixa sang freda que Aleix Gómez amb Espanya, marcant el penal que posava el 33-35 definitiu. "La majoria dels meus gols van ser de penal, però sí que és cert que s'han de ficar. La setmana passada, jo mateix vaig fallar un al final del partit que gairebé ens costa l'empat. Ens traiem així l'espina dels últims partits".

El Gràcia s'està acostumant a viure finals d'infart des que vam entrar en el nou any. Primer va ser l'empat a 35 contra el Granollers 'B', la setmana passada el 27-28 a Sant Cugat amb un gol de Quim Vaíllo a quatre segons que sonés la botzina i dissabte, aquest valuós triomf a Esplugues que permet als verd-i-blancs mantenir-se tercers. Aquest cap de setmana s'acabarà d'albirar si l'OAR té opcions de lluitar per les fases d'ascens o no. Dissabte visita el carrer Boccaccio el Sant Quirze, segon classificat amb set punts més que els graciencs. Les aspiracions reals dels verd-i-blancs passaran per aquest derbi.

Reviu el partit complet entre l'Esplugues i l'OAR Gràcia (Handball 100x100):