De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
De 11:00 a 13:00
Al Matí
L'OAR guanya al Joventut Mataró i deixa enrere el seu mal inici de temporada | @OARGràcia L'OAR guanya al Joventut Mataró i deixa enrere el seu mal inici de temporada | @OARGràcia
10.12.2018 13:14

L'OAR Gràcia Sabadell guanya al Joventut Mataró després d'una remuntada majestuosa en els últims vint minuts

L'OAR Gràcia Sabadell masculí continua amb la bona dinàmica de les darreres jornades i enllaça quatre partits sense patir cap derrota, amb tres victòries i un empat. Una gran ratxa dels sabadellencs amb el tàndem Cesc Borrell i Gerard Gomis a la banqueta del conjunt verd-i-blanc. Els del carrer Bocaccio s'han imposat per la mínima al Joventut Mataró Handbol (29-28) en la dotzena jornada de lliga. Ara bé, els graciens no van sortir de la millor manera possible, i al descans van marxar perdent per quatre gols de diferència (12 a 16). "No va ser un gran partit. Vam tenir cinc bons minuts a la primera part i vinc minuts al final de la segona. Vam deixar de fer bé allò on abans no cometíem errors. No apuntava bé la cosa", admet Gerard Gomis, uns dels dos tècnics del primer equip de l'OAR. Malgrat aquest desavantatge a l'electrònic, el quadre sabadellenc va mostrar una altra cara a la represa, i va posar-se per damunt amb un 23 a 21 a favor al minut 45. Després d'un gran final en el qual els dos equips empataven 26 a 26, els graciencs van mostrar-se més efectius de cara a porteria en els darrers atacs, i van acabar sumant una victòria important. "De mica en mica vam remuntar fins que ens vam posar per damunt en el marcador. Ells van empatar en els darrers cinc minuts, però nosaltres ens tornàvem a posar davant", explica Gomis.

L'OAR Gràcia suma ara tretze punts i puja fins a la setena posició a la taula després del triomf contra el conjunt del Maresme, que amb un punt més ocupa la cinquena plaça a Primera Nacional. Un fet impensable fa un mes quan l'OAR portava cinc ensopegades en vuit partits de lliga. Ara aquest bon moment és una realitat, en gran part, gràcies a la formidable tasca de Borrell i Gomis des de la seva arribada. "Una de les coses que més volíem treballar era mantenir la intensitat des del principi fins al final dels partits". Per tant, el canvi d'entrenador ha resultat totalment efectiu per un conjunt que en només quatre jornades ha capgirat la seva mala dinàmica de resultats. "L'actitud i morir fins que s'acabi el partit són els canvis més grans que hem observat de l'equip", afegeix Gomis. En la pròxima jornada, els del carrer Bocaccio visiten la pista del Sant Esteve de Palautordera, que és el penúltim amb sis punts.