De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Bernat Correro, durant el partit d'aquest cap de setmana | OAR Gràcia Bernat Correro, durant el partit d'aquest cap de setmana | OAR Gràcia
21.02.2022 16:20

L'OAR Gràcia s'allunya de la primera posició després de caure a casa contra La Roca

Se li escapa el líder de la Primera Nacional, al primer equip masculí de l'OAR Gràcia. La derrota (35-38) dels graciencs a casa contra el BM La Roca, primer classificat, els allunya a set punts dels del Vallès Oriental. Tot i això, l'equip de Cesc Borrell va plantar cara al millor equip de la categoria i va arribar als minuts finals del partit amb totes les opcions intactes. Finalment, però, el marcador va ser favorable al visitants.

Amb un ambient de gran cita al pavelló del carrer Boccaccio, els compassos inicials del duel va ser molt igualats. Les alternances al marcador eren constants, però l'OAR es va quedar enrere al marcador amb un parell d'errades en atac. Això ho va aprofitar La Roca, que va marxar al descans amb quatre gols d'avantatge (15-19) per trencar la igualtat amb la qual va començar el partit.

Després del pas pels vestidors, l'OAR Gràcia va posar una marxa més. A partir d'una defensa intensa, els graciencs van arribar a posar-se amb dos gols d'avantatge al marcador. La graderia esclatava d'alegria davant la remuntada, però la festa va durar ben poc. Un seguit d'exclusions van deixar els verd-i-blancs en inferioritat durant alguns minuts i això ho van aprofitar els visitants per tornar a capgirar el marcador.

No obstant això, la diferència era d'un gol a 10 minuts perquè s'acabés el partit. Però la gestió dels instants finals dels graciencs no va ser bona. Una sequera de gairebé set minuts sense marcar va posar el partit molt de cara per a La Roca. Els líders van agafar una renda de fins a sis gols i no la van deixar escapar. A això se li ha de sumar una gran actuació del porter visitant Miquel González, que va ser el gran protagonista amb aturades de molt mèrit. El xiulet final confirmava la derrota d'un OAR que deixa enrere un tram molt exigent del calendari en quarta posició i empatat amb l'Handbol Sant Cugat. Encara queda molta lliga i els del carrer Bocaccio continuen en la lluita per acabar la lliga a la zona alta. El pròxim repte serà contra el Palautordera, un equip que porta 10 derrotes consecutives.

"Sabíem que havíem d'intentar posar el nostre ritme. Hem tingut la capacitat per posar-nos per davant, tot i que no ens hem endut la victòria"

"Al descans hem tocat la tecla per ficar-nos per davant, però estàvem amb una defensa al límit del reglament i els àrbitres ens ho han fet pagar"

"Quan jugues contra els millors, pots guanyar, perdre o empatar. El més important és competir i hem demostrat que som capaços de competir contra tothom"

Cesc Borrell, entrenador de l'OAR Gràcia

Derrotes de l'OAR Gràcia Femení i el Creu Alta

Per la seva part, el primer equip femení de l'OAR Gràcia va caure (33-26) en la visita al Mislata i s'allunya de la zona noble de la Divisió d'Honor Plata després de tres derrotes consecutives. Tot i això, les de Carol Carmona rebran aquest cap de setmana l'Amposta, penúltim classificat i que només ha guanyat un partit fins ara.

I, finalment, tornant a la Primera Nacional masculina el Creu Alta Sabadell Handbol va perdre a casa (24-39) contra el Joventut Mataró i continua cuer sense puntuar. Els arlequinats recuperaran demà (21:30h) el partit pendent a la pista del Sant Joan Despí, un equip de mitja taula que a la primera volta va guanyar per sis gols a Cal Balsach.