En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Comunió entre la pista i la graderia després del partit contra La Salle | Adrián Arroyo Comunió entre la pista i la graderia després del partit contra La Salle | Adrián Arroyo
19.03.2022 20:18

L'OAR referma la seva candidatura a tot enduent-se el duel directe contra el Montcada (30-27)

Cop de puny sobre la taula de l'OAR Gràcia a la Primera Nacional masculina d'handbol. Aprofitant un autèntic ambientàs al carrer Boccaccio, l'equip de Cesc Borrell ha tirat d'orgull per capgirar una situació adversa i endur-se el gat a l'aigua. El marcador final reflectia un 30-27 força diferent a la situació que hi havia a l'equador de la represa, quan La Salle Montcada dominava per quatre. La remuntada final, però, provoca que el conjunt verd-i-blanc superi el montcadenc a la taula, tots dos empatats a 33 punts a la quarta plaça, però els graciencs amb un partit encara pendent.

Abans de tot això, l'inici de partit havia estat fulgurant per als sabadellencs, amb un 4-0 de sortida i una defensa que ha sorprès La Salle fins al punt d'haver de demanar temps mort només començar. La igualtat en aquest duel comarcal no s'entendria sense una figura clau, el porter Guillem Herms, que ha sostingut els visitants en tot moment. Especialment interessant ha estat el duel psicològic amb l'extrem dret Nil Montserrat, que ha estat el màxim anotador local amb nou dianes i que ha assumit la responsabilitat dels penals, però que per contra, s'ha topat amb un mur en un bon grapat de situacions de mà a mà del gracienc davant el porter montcadenc.

A més de Montserrat, Quim Vaíllo amb set gols i Bernat Correro amb vuit també han desfermat l'eufòria a la graderia local, especialment poblada i animada aquesta tarda. El joc de velocitat plantejat per Cesc Borrell ha sorgit l'efecte desitjat, però no sense patiment. Al descans s'ha arribat amb empat al marcador (13-13) tot i que en cap moment els visitants havien anat per davant. Aquests avantatges montcadencs han arribat a l'inici de la segona part, fent patir la parròquia gracienca, però l'embogit final ha permès als deixebles de Borrell fins i tot tenir un últim minut amb la feina ja feta.

"La candidatura ja la teníem presentada, avui el que hem demostrat és que hi anem de veritat. Perdre avui era despenjar-nos i si perdíem l'average se'ns trencava la il·lusió. Ara estem a la pomada de les posicions de dalt i veurem què passa. Estic nerviós però estic orgullós dels meus jugadors perquè han fet un partidàs. M'és una mica igual la classificació, el que vull és gaudir d'aquest triomf"

Cesc Borrell, entrenador de l'OAR

El Terrassa s'adjudica el derbi contra el Sabadell

Com a la primera volta, el Creu Alta Sabadell Handbol ha plantat cara a l'Handbol Terrassa, però ha acabat perdent a Can Jofresa igual que a Cal Balsach. A la primera meitat els arlequinats s'han posat en algun moment per davant en el marcador i al 8' de la represa han arribat a empatar el marcador (16-16), però després els egarencs han manat fins al final, sense acabar de trencar el partit però amb marges mínims suficients per acabar adjudicant-se la victòria per 30-26. Albert Cavero, Guillem Bosch i Marc Mira han estat els creualtencs més encertats en atac amb cinc dianes cadascun.