En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Pere Weisz guanyador de l'Open 2018 | @CNSTennisTaula Pere Weisz guanyador de l'Open 2018 | @CNSTennisTaula
05.06.2018 15:48

L'Open Santi Vidal es queda a casa

Pere Weisz va assolir el triomf al segon Open Santi Vidal de veterans de tennis taula. El palista del Club Natació Sabadell es va imposar a la competició celebrada el passat dissabte a Can Llong. Era un dels objectius del jugador local, que l'any passat s'havia quedat a les portes de la victòria. La derrota de Jordi Carceller, el campió del 2017 als quarts de final, va aplanar el camí del palista sabadellenc. Weisz, en finalitzar la prova, es mostrava molt satisfet per aquesta victòria: "Estic molt content perquè va ser un campionat llarg i dur, i al final me'l vaig poder emportar". Un campionat que es va consolidant en el calendari català, i que va reunir uns 30 palistes: "Jo crec que s'ho van passar molt bé en un dia intens i en el qual vam jugar molt, que és el que a tots ens agrada", remarca.

Amb aquest Open Santi Vidal, la temporada de veterans es dóna pràcticament per finalitzada. Només quedarà el Campionat de Catalunya que es disputarà aquest cap de setmana a Calella. Weisz valora les possibilitats del Club en aquesta prova. El Natació Sabadell presentarà un equip de 13 jugadors. La categoria femenina és la que té més opcions de victòria tot i que Pere Weisz està segur que els homes també poden lluitar pel triomf. "S'intentarà com sempre anar a guanyar. Les noies tenen més opcions de guanyar, pel nivell, però els nois podem donar alguna sorpresa...", deixa entreveure. Aquest Campionat de Catalunya de veterans de Calella es disputarà dissabte i diumenge a aquesta població maresmenca.