Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Tóth celebra un dels gols davant Martino | LEN Tóth celebra un dels gols davant Martino | LEN
17.03.2021 19:58

L'OSC imposa la seva llei a Budapest i deixa l'Astralpool molt lluny de la Final Four de l'Euro Cup

Molt i molt coll amunt. La qualitat i l'entitat de l'OSC Budapest, un dels clars canditats al títol de l'Euro Cup, ha estat un obstacle massa gran per a l'Astralpool Natació Sabadell en el partit d'anada dels quarts de final. Els magiars han passat com una piconadora en atac a partir del segon quart i no s'han aturat fins al 17-11 final. Sis gols de renda, màxima diferència en el partit, que fan que la tornada d'aquí a set dies a Can Llong sigui pràcticament un tràmit.

I això que l'equip de Quim Colet ha entrat a to en el partit. Un gol de Guido Martino en el refús d'un home de més i un xut exterior de Bernat Sanahuja posaven l'Astralpool en avantatge. L'OSC empatava mitjançant les superioritats, però una altra diana des de fora de Lalo López-Escribano, finalment present tot i les molèsties lumbars, i una més de Sanahuja sobre la botzina, feien que el Natació Sabadell manés 2-4 després dels primers vuit minuts.

El segon quart, en canvi, ha estat un autèntic malson. Apareixia Krisztián Manhercz, un dels principals perills dels magiars, i l'OSC marcava amb massa facilitat. L'estadística que oferia la LEN de zero aturades a l'Astralpool al descans ho feia tot. A més, no entraven ni les dobles superioritats. Gairebé 12 minuts han trigat els de Quim Colet a tallar la sagnia amb un punt de fortuna que ha tingut Sergi Cabanas. Un altre gol seu de penal, un golàs ajustat al pal de Sanahuja i el segon de López-Escribano per posar el 10-8 feien somiar amb un bon resultat de cara a la tornada.

Ha estat un miratge. En els últims vuit minuts, l'OSC ho ha ficat pràcticament tot. Set gols, alguns amb excessiva facilitat, que han fet abaixar els braços dels jugadors sabadellencs. Els magiars, per contra, han signat gairebé un 50% d'efectivitat en homes de més i veuen la Final Four molt a prop. Caldrà un miracle a Can Llong d'un Astralpool que esperava tornar a casa amb l'eliminatòria més oberta.

OSC Budapest: Lévai, Sziladi (1), Manhercz (4), Várnai, Salamon (1), Csacsovszky (3), Tóth (2), Erdélyi (3), Burián (2), Bundschuh, Hárai (1), Dévai
Astralpool CN Sabadell: Lorrio, Cabanas (2), Asensio, Martino (1), Sanahuja (4), F. Valera (2), Bertran, R. Valera, Teclas, Ubović