En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Emma Garcia i Dennis González lluint la medalla d'or | RFEN Emma Garcia i Dennis González lluint la medalla d'or | RFEN
05.06.2023 10:21

Medalla d'or per a Emma Garcia a la Super Final

La nedadora artística del Club Natació Sabadell, Emma Garcia, torna de la Super Final de la Copa del Món amb la medalla d'or a l'equipatge. La sabadellenca va brillar a la competició disputada a Oviedo i es va imposar, junt amb el seu nou company Dennis González, al duet mixt tècnic amb una puntuació per sobre dels 237. Emma Garcia ja va pujar al calaix més alt del podi a la prova celebrada a Egipte, tot i que en aquella competició l'acompanyava Fernando Díaz del Río.

A part del duet mixt tècnic, Emma Garcia va saltar a la piscina per tancar la seva participació a la Super Final amb la rutina acrobàtica en la qual l'equip espanyol va acabar en cinquena posició. A Oviedo, a part de García també hi havia una altra representant del Club Natació, la jove de 16 anys Txell Ferré, que va aconseguir la medalla de plata a la rutina mixta per equips lliure en categoria júnior.

La natació artística tornarà a finals de mes als Jocs Europeus que es disputaran a Polònia, del 21 al 25 de juny, i al Mundial de natació de Fukuoka, a partir del 14 de juliol.

"Molt contenta per competir a casa davant de la meva família i també per fer-ho per primer cop amb el Dennis"

"Ara toca continuar treballant perquè s'acosten les competicions importants"