En directe: De 07:00 a 09:00
De 11:00 a 13:00
Ezzarfani celebrant el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz Ezzarfani celebrant el seu primer gol com a arlequinat | Críspulo Díaz
19.10.2021 18:19

Moha Ezzarfani es reivindica: "Els de dalt vivim dels gols i tant de bo n'arribin més"

Divendres tan sols van haver de passar 85 segons entre l'entrada al camp de Moha Ezzarfani i el gol de la victòria del marroquí contra l'Atlético Sanluqueño. En poc més d'un minut, l'ex del Mirandés va tenir temps per posar una centrada i demanar mans en aquesta primera acció i, en la segona pilota que tocava dins de l'àrea, allotjar-la a la xarxa. Entre Tarragona i aquest últim duel, el jugador format a l'Espanyol només ha gaudit de 10 minuts, però s'ha reivindicat amb un gol que trencava una sequera de més de sis hores sense dianes arlequinades.

A l'estiu, Ezzarfani va aterrar a la Nova Creu Alta amb el cartell de jugador que havia de ser clarament protagonista a l'atac del Sabadell. Va ser titular els dos primers partits, disputant -per exemple- els 90 minuts a Sevilla en la jornada inaugural. Des d'aleshores, però, el seu rol anava de baixada, amb una única titularitat en les següents sis cites. De fet, no ha arrossegat molèsties físiques però fins ara la seva participació no supera el 40% dels minuts totals, havent-ne disputat 123 menys que el curs passat a aquestes alçades, tot i estar aleshores a la Lliga SmartBank amb el Mirandés.

Els gols s'estaven resistint i l'inici havia aixecat dubtes, tant en clau individual com grupal, però la línia iniciada davant l'equip andalús és la que els arlequinats i Moha en particular esperen seguir diumenge (12h) a l'Estadi Balear. A Segona B la mitjana que porta Moha és d'un gol cada quatre partits jugats, amb un sostre de 13 l'últim any a l'Espanyol B. El de Nador està convençut que oberta la llauna, la pluja de gols anirà a més a partir d'ara gràcies a aquest plus de confiança col·lectiva que han obtingut. Després del dia de descans d'avui, demà la plantilla dirigida per Antonio Hidalgo tornarà a la feina al CAR de Sant Cugat preparant aquesta visita contra un Atlètic Balears que és segon classificat amb nou punts més.

"Portàvem molts partits mereixent més. Creàvem molt però el gol no arribava i ha estat una felicitat immensa no només per mi, sinó pel cos tècnic i per tots els que treballen aquí. Els de dalt vivim dels gols i ens enduem els pals perquè si no marquem, al final no es guanya. Tant de bo n'arribin més. És cert que no he començat com volia però estava tranquil perquè això és molt llarg i hem d'anar centrant-nos setmana a setmana"

Moha Ezzarfani

"És un jugador que sap el potencial que té i ho ha d'administrar bé. Estic intentant ajudar-lo tot el que puc. Això és futbol i s'ha de parlar dins del camp com ho va fer l'últim dia. Estem contents i sabem que si ell està endollat i tranquil serà un partit diferencial com ja ho ha demostrat"

Antonio Hidalgo

La setmana vinent es compliran quatre anys de l'últim gol d'un jugador africà en partit de lliga amb la samarreta del Sabadell. El gambià Alasana Manneh va veure porteria al Municipal de Llagostera en un dels dos únics partits que va disputar amb el Centre d'Esports. Per contra, si busquem l'anterior futbolista marroquí que va celebrar un gol com a arlequinat, ens hem de remuntar al maig de 2013 en un Sabadell 2-1 Numancia en el qual un altre Moha, El Yaagoubi, va fer el seu sisè gol aquella temporada. En total, vuit jugadors d'origen africà han defensat la samarreta sabadellenca en l'última dècada.