De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Montse Mas, atleta del Barça, campiona de Catalunya de 1.500 Montse Mas, atleta del Barça, campiona de Catalunya de 1.500
29.01.2019 17:48

Montse Mas es proclama campiona de Catalunya indoor del 1.500 a la Pista Coberta

Montse Mas va guanyar el passat diumenge el Campionat de Catalunya en l'especialitat dels 1.500 metres en pista coberta. L'atleta sabadellenca del FC Barcelona suma un títol català més i es mostra molt satisfeta de seguir-ne guanyant: "Estic molt contenta. És un altre Campionat de Catalunya i no va ser fàcil. Va ser una cursa típica de campionat amb una sortida lenta, intentant col·locar-te i jugant-ho tot a l'última volta". L'atleta andorrana, Dayane Huerta, va ser la principal rival de Mas en la recta final de la prova: "És una noia molt ràpida. Va ser un sprint final de 200 metres que es va decidir en els últims 10 o 20". Finalment, per poques centèssimes, Mas es va fer amb el triomf en els 1.500 per davant de Huerta. Montse Mas destaca la joventut que any rere any va fent cada cop més acte de presència a les pistes: "A partir dels 80 llargs no hi havia ningú i a partir dels 90 ja hi havia competència. Són joves que milloren molt cada any i poden donar la sorpresa. Hi ha atletes que estan millorant moltíssim i està bé. A les proves de fons veus gent al darrere que d'aquí a uns anys donarà a parlar". La sabadellenca afronta aquest dissabte la Copa de la Reina amb el Campionat d'Espanya de Clubs que se celebrarà a Sant Sebastià. La pròxima setmana, de tornada a la Pista Coberta de Sabadell, disputarà el Míting Internacional de Catalunya Sabadell. Aquestes proves seran un bon termòmetre de cara al Campionat d'Espanya Absolut en Pista Cobera que es disputarà a Antequera cap a mitjans de febrer.

En el Campionat també van participar un total de vuit atletes de la Joventut Atlètica Sabadell, entre les quals van destacar Marta Pérez, amb una quarta posició en salt d'alçada i Sheila Dobon, que va acabar cinquena en triple salt. També van participar Simon Lazaro, Khalid Kamal, Luis Grima, Enric Angosto, Didac Exposito, Judit Polo, Fiona Lujan i Esther Dobon.