La Llanterna màgica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
El Natació Sabadell campió de Catalunya de veterans +50 | CN Sabadell TT El Natació Sabadell campió de Catalunya de veterans +50 | CN Sabadell TT
20.02.2018 17:00

Natació Sabadell i Ciervo brillen al Campionat de Catalunya per a veterans de tennis taula

Fins a quatre podis ha aconseguit el tennis taula sabadellenc al Campionat de Catalunya per a veterans disputat a Calella. El més important, però, és el triomf del Natació Sabadell que va proclamar-se campió a la categoria de més de 50 anys. A més a més ha acabat segon a la de més de 40 anys. "Són petits detalls el que et fan ser guanyador. Si et surten de cara, és més fàcil que acabis guanyant", apunta Pere Weisz, jugador del CNS. El Ciervo, per la seva banda, va ser tercer a les categories de +50 i +60. L'equip de més 50 anys va perdre a semifinals, precisament, contra el Natació Sabadell i va pujar al podi gràcies a la seva victòria a la final de consolació contra el Barcino. El +60 va caure derrotat contra el Poble Nou i va sumar un triomf davant el Calella per acabar en tercera posició. Francesc Castells, palista del Ciervo, destaca el palmarès de la seva entitat. "El Ciervo és l'equip, a nivell estatal, amb més títols. Seguir engreixant aquesta estadística ens fa estar molt contents", apunta Castells. De la mateixa manera, el palista de l'equip gracienc també valora la tasca de la seva entitat. "És veritat que el Natació Sabadell i el Club Falcons treuen gent jove, però nosaltres ens dediquem a intentar mantenir els veterans". La pròxima cita en l'àmbit de veterans serà el campionat d'Espanya, que se celebra del 28 d'abril a l'1 de maig, a Altea.