De 14:00 a 15:00
Notícies en Xarxa
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
El Club ha perdut els tres partits contra el Cerdanyola aquesta temporada | CNS FS El Club ha perdut els tres partits contra el Cerdanyola aquesta temporada | CNS FS
14.04.2023 10:22

Natació Sabadell i Futsal Pia, eliminats de la Copa Catalunya caient a casa per la mínima

Ni presència sabadellenca a la final a quatre ni derbi als quarts de final. L'aventura del Natació Sabadell i del Futsal Pia a la Copa Catalunya es va liquidar als vuitens després que tots dos caiguessin a casa en les seves respectives eliminatòries per la mínima. Els nedadors, en un partit esbojarrat, van perdre al Pavelló Nord davant del Cerdanyola (7-8), mentre que els escolapis van cedir (2-3) contra el Mataró. En tots dos casos, rivals punters de la mateixa categoria, la Segona B.

Especialment cridaner va ser l'enfrontament dels nedadors. Del 2-0 a favor es va passar al 3-8 en contra abans que els d'Adri Sánchez es quedessin a les portes de completar una remuntada impossible amb el 7-8 final. Una inconsistència que el Club va acabar pagant cara amb els cinc gols encaixats en qüestió de poc més de quatre minuts durant la segona meitat. Menys mogut, en canvi, va ser el duel a Can Colapi, donant-se el mateix marcador que es va produir en lliga en el mateix escenari. Un partit igualat marcat per la falta d'encert en els de Pedro Donoso i per la bona actuació sota pals del porter rival.

Futsal Pia
La Pia se centra ara en sortir del descens en lliga | Futsal Pia

En cas d'haver passat tots dos, Pia i Club s'haurien vist les cares als quarts, i qui hagués sortit vencedor d'aquest hipotètic derbi hauria tingut el premi d'enfrontar-se al Barça a les semifinals. Esvait aquest somni i sense descans, demà dissabte és torn per a la lliga. A quatre jornades de tancar la Segona B, els escolapis visiten el quart classificat, el Bellsport L'Hospitalet (18h), amb la urgència de guanyar per sortir del descens, mentre que els nedadors s'enfronten a domicili a l'Industrias 'B' (18h) apurant les seves opcions de colar-se al play-off.

"Ha estat una bogeria i un partit per fer autocrítica, un dia dur. Ens han ficat cinc gols en quatre minuts i quan competeixes a Segona B això és imperdonable. Sí que és de valorar que no s'ha perdut l'orgull i hem pogut maquillar el resultat"

Quim Gassó, jugador del Club

"Hem merescut bastant més. Hem creat moltes ocasions, però ells han estat més encertats i el seu porter ha estat molt bé. Sempre volem guanyar i lluitar per la final a quatre era molt bonic"