Notícies Migdia
El Mataró, que no es jugava res, va esgarrapar un punt del carer Garcilaso | Sergi Park El Mataró, que no es jugava res, va esgarrapar un punt del carer Garcilaso | Sergi Park
01.06.2021 17:48

Ni playoff, ni Copa: decebedor final de temporada per a Pia i Club

Final de lliga per oblidar per a Club Natació Sabadell i Escola Pia. Cap dels s'ha pogut classificar per a la Copa del Rei de la temporada que ve, i això que, durant la segona fase, han acariciat fins i tot l'opció de disputar el playoff d'ascens. El cop més fort a la darrera jornada de Segona B es va viure a Can Colapi. Guanyant contra el Mataró, el conjunt de Pedro Donoso s'assegurava entrar a Copa. Els maresmencs, però, van empatar (2-2) a 23 segons del final, i això que no es jugaven res. "Mal sabor de boca al final, però analitzant-ho fredament, hem competit, la gent nova s'ha adaptat i s'ha respirat bon ambient", explica el capità Santi Sardà, qui per cert, juntament amb Pol Viada va tancar la seva etapa de jugador en aquest darrer compromís.

El premi de la Copa va ser per al Barceloneta, que sí que va poder guanyar el seu compromís i no va donar opcions al Natació Sabadell que es produís una carambola favorable. El Club no va poder vèncer en el seu partit a Calvià. Al final, un empat (5-5) que deixa l'equip de Borja Burgos sense cap victòria en tota la segona fase. "Hem fet bastantes coses bé i ens ha de servir per a la temporada que ve. Veurem com queda la plantilla, però ens hem merescut més. És un regust amarg per no haver complert amb l'objectiu", conclou el jugador Marc Elías. Escolapis i nedadors han finalitzat la temporada a Segona B en sisena i setena posició respectivament.

L'Amics del Pou ja es prepara per assaltar l'ascens

La temporada que ve podríem tenir tres equips sabadellencs a la categoria. L'Amics del Pou, campió del seu grup de la fase d'ascens de Tercera, disputarà el playoff per pujar contra Les Corts. Serà una eliminatòria a partit únic que tindrà lloc a Santa Coloma (dissabte, 18:30h) i qui guanyi ascendirà directament. Les sensacions en els d'Els Merinals són positives després de superar amb comoditat per 4-7 el Laguna en una intranscendent última jornada de fase regular. "Va ser un partit anecdòtic, però volíem agafar sensacions per al playoff i a la primera part, guanyant 0-6, ens vam sentir molt bé", relata el jugador Pol Montserrat.

A la fase de permanència, el Grups Arrahona no va fallar i es va imposar per 8-5 a l'Esparreguera, confirmant així la continuïtat a la categoria. "El tall va ser dur, però l'ànim era el d'intentar salvar-se aviat. El nou format, però, fa que tots comencin de zero i cada jornada ha estat una guerra", reconeix Darío Martínez. El tècnic ja ha comunicat que no continuarà al capdavant del conjunt taronja.