En directe: De 11:00 a 12:00
L'Espia de Mahler (R)
De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
Pere Belmonte anotant de penal amb Vladys al fons | Críspulo Díaz Pere Belmonte anotant de penal amb Vladys al fons | Críspulo Díaz
03.10.2022 19:26

Nova categoria, mateixos protagonistes: el Sabadell B segueix ballant al ritme de Vladys i Pere Belmonte

L'estrena del filial del Centre d'Esports a Primera Catalana va tenir ahir un guió ja conegut a Olímpia. L'equip arlequinat segueix exhibint arsenal ofensiu i elevat ritme físic producte de la seva joventut i bona feina, tot i que sense estalviar-se algun ensurt a la porteria pròpia. En el duel d'equips recent ascendits contra el San Mauro amb el qual s'iniciava el campionat, els nois entrenats per Jordi López van quedar-se amb un pam de nas de sortida, quan els de Santa Margarida de Montbui van situar-se 0-2 abans del quart d'hora.

L'ucraïnès Vladyslav Kopotun 'Vladys' va ser un dels protagonistes del partit fent el primer dels gols sabadellencs i també l'últim, el 5-3 definitiu. I és que en qüestió d'uns minuts, els arlequinats van ser capaços de capgirar el marcador i acabar enduent-se el gat a l'aigua. L'altre nom destacat del partit va ser el de Pere Belmonte. Uns dies després que s'anunciés la seva renovació, el futbolista forjat a l'Obrador Arlequinat també va signar un doblet, fent un dels gols de penal a l'exarlequinat Romans Carrillo

La temporada passada el Sabadell B ja va demostrar tenir un atac letal a Segona Catalana. En el rànquing golejador del Grup 4, cinc dels set màxims anotadors eren arlequinats, incloent-hi Belmonte i un Vladys que va ser el 'Pitxitxi' amb 25 dianes. Un curs després i un graó per sobre, la vida segueix igual. Aquest cop, amb el punta José Enrique Carrasco sumant-se al festival golejador amb el momentani 4-3 al minut 73. El porter en dinàmica de primer equip, Carles Segura, va jugar els 90 minuts a la porteria sabadellenca.

Feta la feina en la primera data del curs, aquesta setmana el conjunt de Jordi López jugarà un altre cop a Olímpia pel canvi d'escenari que es va donar a l'estrena, prevista inicialment al camp del San Mauro. El segon rival dels arlequinats en l'any del retorn a Primera Catalana serà el primer cuer del grup: un Tàrrega que va caure golejat a casa en el duel entre equips lleidatans davant l'únic equip que és per sobre del Sabadell B a la taula ara mateix, el Mollerussa (0-3).

"No va començar com volíem però el més important és que vam saber estar units, remar tots junts i reflectir-ho en el camp. Vam generar molt i vam acabar remuntant un partit que perdíem 0-2 perquè ens van marcar en els dos primers xuts"

"Físicament som joves, som atletes que ens preparem molt bé entre setmana i volem que els partits siguin molt llargs per als partits. Entrenem entre setmana perquè en els últims minuts de partit els rivals no puguin mantenir el nostre ritme"