En directe: De 02:00 a 03:00
L’Espia de Mahler (R)
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
Ona Magrinyà, en una acció defensiva en el partit contra La Roca | OAR Gràcia Ona Magrinyà, en una acció defensiva en el partit contra La Roca | OAR Gràcia
03.06.2024 10:48

L'OAR Gràcia femení no completa la remuntada i es queda sense Copa Catalana

La temporada dels dos sèniors de l'OAR Gràcia s'ha tancat oficialment amb l'eliminació tant del masculí com del femení de la Copa Catalana d'handbol. En el cas de les dones, caient per la mínima a les semifinals contra La Roca (32-33). Un partit en què les verd-i-blanques van estar a punt de remuntar set gols de desavantatge, però finalment van fer curt en l'intent de capgirar el resultat.

La Roca es va acabar proclamant campió del torneig derrotant a la final l'amfitrió de la final a quatre, el Sant Joan Despí. El tercer i quart lloc ni tan sols es va arribar a disputar, ja que no hi havia res en joc. L'OAR, malgrat haver caigut a les semifinals, té una plaça garantida a la Supercopa de Catalunya després de les vacances. Un torneig en el qual hi participaran, a més de les gracienques, el Granollers (de la Liga Guerreras Iberdrola) i els dos finalistes d'aquesta Copa Catalana, La Roca i Sant Joan Despí.

"El partit va estar molt disputat, però La Roca va ser més eficaç i va estar més concentrat. Nosaltres vam estar toves a la primera part, desconnectades a la primera part i ens va costar de cara a porteria. La seva portera va parar molt"

Carol Carmona, entrenadora de l'OAR

L'OAR masculí, eliminat als quarts

El masculí de l'OAR, per la seva part, va caure a la ronda de quarts a la pista del Sarrià per un clar 31-24. Al quadre verd-i-blanc van jugar molts integrants del filial davant les lesions i les rotacions. A Sarrià de Ter es van acomiadar de l'OAR Lluís Marrugat, Oriol Miró, Carles Bonàs i Isma Bendress, que deixen de ser jugadors de l'equip. També marxen Joan León i Carlos Galisteo.

"Anàvem amb moltes baixes i amb poques rotacions, però s'ha lluitat i s'ha donat la cara. Els joves han pogut agafar minuts"