Ona d'Escacs (R)
De 15:30 a 16:30
Amunt el teló (R)
09.03.2024 20:10

L'OAR Gràcia diu pràcticament adeu a les fases amb la derrota contra el Sant Cugat

Un altre cop el partit entre l'OAR Gràcia masculí i el Sant Cugat s'ha decidit per la mínima, però aquest cop en favor dels santcugatencs. 24-25 han perdut els de Pere Ayats, que diuen pràcticament adeu a les opcions de classificar-se per a les fases d'ascens. L'escletxa és ara de quatre punts i l'average particular perdut respecte al segon lloc que ocupa el rival d'avui i tot just queden sis partits per tancar la lliga a Primera Nacional. Missió gairebé impossible.

I això que l'OAR ha signat un gran partit, arriscant sense porter gairebé durant els 60 minuts. La pissarra de Pere Ayats ha funcionat i els verd-i-blancs, a la segona part, han arribat a manar de cinc gols i amb possessions clares per al +6. Fins i tot planava la possibilitat de remuntar l'average (el Sant Cugat va guanyar de set gols a la primera volta). Res més lluny de la realitat.

Encomanats a l'ex de l'OAR Jordi Sancho, el Sant Cugat ha anat afinant de cara a porteria i, perquè no dir-ho, també l'ha acompanyat la sort en llançaments puntuals que han acabat al fons de la xarxa. La gran primera meitat d'Ignasi Admella sota pals ha resultat ser estèril, i res ha pogut fer el porter en el llançament de set metres que el mateix Sancho ha transformat per signar el 24-25 definitiu. Les cares de decepció dels jugadors del Gràcia ho deien tot. Avui ha estat més que una derrota.

Hotel Suís
Regust agredolç per l'empat d'un Sabadell que segueix fora del descens
Escolta les declaracions de Bernat Correro, Jordi Sancho i Pere Ayats a partir del minut 45:50