De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
De 10:00 a 11:00
Parlem d'Òpera (R)
Quim Vaíllo, en una acció de l'OAR-Palautordera Quim Vaíllo, en una acció del partit | Èric Altimis - OAR Gràcia
26.02.2024 11:34

L'OAR Gràcia es perfila com a l'única alternativa als dos primers

L'OAR Gràcia continua amb el seu particular camí per intentar classificar-se per a les fases d'ascens. Sobre el paper, els de Pere Ayats no havien de tenir problemes per imposar-se al penúltim classificat de Primera Nacional, el Palautordera, però els palauencs venien de sorprendre el Sant Cugat. No va ser el cas al carrer Boccaccio, i el triomf es va quedar a casa (36-26).

Va ser a partir de la segona part quan l'OAR va poder desempallegar-se del rival, arriscant, a més, jugant de set durant força minuts. Bon nivell en general de l'equip, des de la porteria fins a un inspirat Bernat Correro, autor d'11 gols. Homes com Isma Bendress o Jordi Manero van tornar a la pista, un cop superades les respectives lesions. Ayats va recuperant efectius de cara al tram decisiu de la temporada.

Amb tot, el Gràcia continua tercer a dos punts del segon lloc que ocupa el Sant Cugat. De fet, els verd-i-blancs són els únics que aguanten el ritme dels santcugatencs, ja que la resta de candidats ja es troben a més d'un partit de distància del mateix OAR. Un d'ells, el Sant Quirze, que va caure aquesta jornada a la pista del líder, el Balonmano La Roca.

"Sabíem que ells estaven en un moment dolç i jugant-se la permanència i va ser un bon partit per agafar sensacions. Els porters van estar molt bé, és una cosa que demanàvem, i va sortir prou bé el set contra sis"

Pere Ayats, entrenador de l'OAR

L'OAR Gràcia femení es manté segon tot i no jugar

A la Divisió d'Honor Plata, l'OAR Gràcia femení no va jugar el duel contra el Levante, ja que el partit es va suspendre per l'incendi de l'edifici de València. Sí que es va disputar la resta de la jornada i els resultats no van poder ser més favorables. Els dos rivals directes pel segon i últim lloc per entrar a fases, La Roca i Sant Joan Despí, van perdre contra Mislata i Alicante, respectivament, i les de Carol Carmona es mantenen en segona posició, amb un partit menys.