Amunt el teló (R)
De 16:30 a 17:30
La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
Imatge d'arxiu de Bernat Correro en el partit de la temporada passada a La Roca | jas - OAR Gràcia Imatge d'arxiu de Bernat Correro en el partit de la temporada passada a La Roca | jas - OAR Gràcia
12.10.2020 18:37

OAR Gràcia i Creu Alta arribaran al derbi sense conèixer la victòria

No ha estat precisament l'inici de temporada somiat per a l'handbol sabadellenc. Com a mínim, l'OAR Gràcia ha estat capaç de sumar un punt de quatre, l'aconseguit la setmana passada en l'estrena. Tot i aquell empat, es van extreure unes bones conclusions que es van esfumar, en gran part, en el primer duel a domicili dels graciencs. Derrota de set (30-23) a la complicada pista del Balonmano La Roca en un xoc que va quedar dictat per sentència al descans (20-10). "Ens vam enfonsar molt de pressa. Vam fallar xuts, perdre pilotes i és impossible guanyar quan t'han fet 20 gols al descans. És molt difícil competir un partit amb tants errors no forçats", assevera Bernat Correro, un dels pesos pesants de l'equip. Està costant acabar de donar amb la tecla, però recordem que figures destacades en les últimes temporades han marxat i l'aposta ha estat per fitxar, en general, jugadors amb passat gracienc i donar l'oportunitat als de la casa.

Pitjor està sent l'adaptació del Creu Alta Sabadell Handbol a aquesta Primera Nacional. Els arlequinats van sortir derrotats a l'estrena a Granollers i tampoc van tenir opcions en el seu debut a Cal Balsach (24-31) davant el Sant Joan Despí. "Vam cometre els mateixos errors. Van aprofitar que no fèiem bé el replegament i van obrir diferències. Tot i que a priori era un partit més assequible que el de la setmana passada, no deixem de ser un equip nou a la categoria i encara ens hem d'adaptar", reconeix el tècnic Sergi Cifré. Els creualtencs, igual que el Gràcia, sempre van anar a remolc i a l'equador de la segona meitat es van quedar definitivament sense opcions. El Creu Alta és el cuer del grup D, però això no ha fet més que començar. Pròxima jornada, l'esperat derbi sabadellenc (dissabte, 18h), que tindrà lloc al carrer Boccacio i amb la presència limitada de públic.