De 12:00 a 14:00
Emma Serna, en una imatge d'arxiu | OAR Gràcia - Èric Altimis Emma Serna, en una imatge d'arxiu | OAR Gràcia - Èric Altimis
18.03.2024 12:40

L'OAR femení cau del segon lloc a l'espera de posar-se al dia

L’OAR Gràcia femení ha caigut de les places de fases d’ascens després de punxar a la pista de l’Eón Alicante. 31-31 va ser el resultat final i, amb aquest, les gracienques ja sumen el cinquè empat a la lliga. El partit es va obrir amb bones sensacions, ja que van començar guanyant, però a la segona meitat, el ritme de les valencianes va anar en augment i van acabar empatant el partit l'últim minut.

Pel que fa als equips pròxims per la lluita de fases, el Sant Joan Despí va guanyar el seu enfrontament contra el Palautordera i va passar de la quarta a la segona posició, mentre que La Roca va perdre a casa de l’Handbol Onda. Fent una mica de resum de la classificació a falta de tres jornades per acabar: el Mislata ja és campió i ha ascendit a la Divisió d’Honor Or; i en la lluita pel segon lloc que dona dret a disputar les fases d’ascens, ara el Sant Joan Despí és segon amb 33 punts, però ha jugat un partit més que l’OAR, que és tercer amb els mateixos punts, i que La Roca, quart amb 32.

Duels claus aquest cap de setmana per a l'OAR

Les verd-i-blanques s'hauran de tornar a desplaçar aquest dissabte a València per jugar el partit ajornat contra el Levante i diumenge rebran a casa el Benidorm. Després d'aquest doblet, ja només quedaran dues jornades per tancar la fase regular. Pel que fa al masculí, aquest cap de setmana hi ha hagut descans a la Primera Nacional. El pròxim partit serà dissabte contra el Sant Esteve de Palautordera.

"Vam estar guanyant durant la primera part del partit. La segona part ja va estar més igualada, però vam sortir amb un mal sabor de boca. Però dono les gràcies d'haver guanyat un punt i no cap com La Roca"

"El partit el podria haver guanyat qualsevol dels dos. A la tornada, vam estar analitzant l'atac i la defensa i en comparació amb les dues últimes jornades van concloure que vam ser capaces de gestionar petits detalls i que vam fer un gran partit"