En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
A la primera volta, l'OAR va perdre de set gols a Sant Cugat A la primera volta, l'OAR va perdre de set gols a Sant Cugat | Handbol Sant Cugat
07.03.2024 17:37

OAR Gràcia-Sant Cugat: guanyar per continuar vius en la lluita per les fases

Arriba un d'aquells partits marcadíssims en vermell en el calendari de l'OAR Gràcia masculí i que es podrà seguir en directe al Twitch de Ràdio Sabadell. Visita el carrer Boccaccio el Sant Cugat (dissabte, 18h) i en joc hi ha la segona i última plaça per classificar-se per a les fases d'ascens. Una prova de supervivència gairebé definitiva per als graciencs.

Tot i que encara queden set partits de lliga a la Primera Nacional, tot fa indicar que la pugna només estarà entre aquests dos equips. El Sant Cugat té un avantatge de dos punts i si guanya al carrer Boccaccio donaria una estocada gairebé mortal. A tenir en compte també l'average. L'OAR hauria d'imposar-se de set gols per igualar el particular i tenir opcions de posar-se per davant a la classificació en cas que hi hagués igualtat a la classificació.

Així està la classificació de la Primera Nacional (grup D)

1. La Roca - 40 punts
  2. Sant Cugat - 36 punts
  3. OAR Gràcia - 34 punts
  4. Sant Quirze - 31 punts
  5. Sarrià - 29 punts

L'OAR - Sant Cugat, en directe al Twitch de Ràdio Sabadell

El partit entre l'OAR Gràcia i el Sant Cugat de la 24a jornada de la Primera Nacional es podrà seguir en directe en imatges al canal de Twitch de Ràdio Sabadell des de les 17:55h. S'espera una gran entrada al pavelló del carrer Boccaccio i un ambient de les grans ocasions.

Jose Manzanera tornarà diumenge per primer cop a la Nova Creu Alta
Escolta l'entrevista a Isma Bendress a partir del minut 40:30

"Tenim moltes ganes d'aquest partit. Un empat o una derrota seria molt perjudicial, però encara poden passar moltes coses"

Isma Bendress, jugador de l'OAR

"Si ens posem a quatre punts i amb el gol average perdut, poques expectatitves tindrem d'acabar segons. I si guanyem, hem d'estar disposats per aguantar sis finals més"

Quim Vaíllo, jugador de l'OAR

L'OAR femení rep el Gavà

I a la Divisió d'Honor Plata femenina, l'OAR Gràcia femení juga a continuació (dissabte, 20h) contra el Gavà, el cuer. Després d'estar dues setmanes sense jugar, les gracienques esperen uns partits decisius per continuar mantenint-se en la plaça per fer fases d'ascens. A falta de sis jornades per acabar la temporada, les de Carol Carmona es continuen mantenint en segon lloc amb els mateixos punts que la Roca -tercer- i un més que el Sant Joan Despí -quart-. Les verd-i-blanques, això sí, tenen un partit pendent de recuperar.

"És una final més. De la mateixa manera que ens queden sis finals per aconseguir una fase d'ascens, elles en tenen sis per aconseguir la permanència. Si no fem les coses bé i estem concentrades, s'ha demostrat que en aquesta lliga qualsevol et pot guanyar"