De 21:00 a 21:15
Notícies Migdia (R)
De 21:15 a 22:00
Fórmula Musical
Berta Prat, en una acció del partit | Federació Catalana Handbol Berta Prat, en una acció del partit | Federació Catalana Handbol
23.08.2024 22:54

L'OAR s'imposa a La Roca i es torna a citar amb el Granollers a la Supercopa de Catalunya

L'OAR Gràcia s'ha classificat, per segon cop en les últimes tres edicions, per a la final de la Supercopa de Catalunya femenina. Les de Carol Carmona s'han imposat a la pista del Balonmano La Roca (29-34) a la segona semifinal del torneig i s'han guanyat el dret de citar-se amb el Granollers aquest pròxim dimecres (18h).

Li ha costat arrencar al conjunt verd-i-blanc, però a poc a poc s'ha anat endollant i tres gols consecutius de Berta Prat han capgirat el marcador a l'equador de la primera meitat. Clau ha estat també la figura de Janna Sobrepera just abans del descans. Un parell de gols de la lateral i una gran assistència cap a la mateixa Prat han donat tres gols d'avantatge a l'OAR després dels primers 30 minuts (18-21).

La Roca ha reaccionat, arribant-se a posar per davant (26-25), i al Gràcia li ha tocat patir de valent. Però aquest equip, acostumat en les últimes temporades a haver de gestionar finals de partit ajustats, ho ha tornat a tirar endavant. Amb l'encert de Berta Prat, Maria Fernández i Janna Sobrepera i un parell de bones defenses, l'OAR s'ha distanciat de nou i ha obtingut una victòria molt treballada.

Dimecres (18h), doncs, es reedita la final del 2022 entre el Granollers, de la Liga Guerreras Ibredrola, i les gracienques. Les granollerines han superat el Sant Joan Despí a l'altra semi (27-35) i tornen a ser les grans favorites al títol. L'OAR, però, promet donar guerra a Les Moreres d'Esplugues.