De 05:00 a 07:00
Fils de ciutat (R)
De 07:00 a 08:00
La Llanterna màgica (R)
Jurado, Romeva i Carrió, amb els trofeus de campions | @cnswaterpolo Jurado, Romeva i Carrió, amb els trofeus de campions | @cnswaterpolo
05.07.2024 10:34

Tres waterpolistes del Club Natació Sabadell, campions del món cadet

El relleu està assegurat. Ona Jurado, waterpolista del primer equip de l'Astralpool Natació Sabadell amb només 15 anys, s'ha proclamat campiona del món cadet amb la selecció espanyola. El combinat dirigit per Carla Fargas es va imposar a Hongria (7-10) a la final disputada ahir a la nit a Manisa (Turquia), culminant un torneig immaculat amb sis victòries en sis partits. Un nou èxit d'aquesta generació que se suma a l'or de l'Europeu sub-15 de l'estiu passat. Jurado, que no va marcar, ha acabat amb cinc gols en els cinc enfrontaments en què ha estat convocada.

Romeva i Carrió, campions a Malta

La jugadora de l'Astralpool no ha estat l'única campiona del món de la categoria. El passat 24 de juny, Noah Romeva i Tiago Carrió van pujar al calaix més alt del podi amb la selecció masculina a Malta. I ho van fer amb una autèntica exhibició: ja havien superat Hongria de vuit a les semifinals (6-14) i a la final van passar per sobre d'Itàlia (18-6). Carrió va signar quatre dianes, mentre que Romeva va ser el suplent del porter Bruno Delmàs.

Llauradó, a Buenos Aires

En els pròxims dies, a l'èxit de tots tres es podria sumar el d'un altre integrant del Club Natació Sabadell convocat amb la selecció espanyola masculina juvenil: Àlex Llauradó. El jove waterpolista, a qui ja ha fet debutar Quim Colet amb el primer equip, es troba disputant el Mundial de la categoria a Buenos Aires (Argentina). De moment, no obstant això, amb un trio de derrotes en una fase de grups duríssima: Grècia (13-10), Croàcia (23-24) i Itàlia (9-8). Ara, esperen rival a les eliminatòries.