En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Derrota sense pal·liatius del Gràcia a Sant Joan Despí | Jordi Terrón Derrota sense pal·liatius del Gràcia a Sant Joan Despí | Jordi Terrón
19.01.2021 11:35

Partit per oblidar del femení de l'OAR Gràcia per començar la segona volta

Encetava la segona volta de la Divisió d'Honor Plata femenina l'OAR Gràcia amb la il·lusió de demostrar com ha progressat a mesura que han anat passant les jornades. En l'estrena del curs davant el Sant Joan Despí, en el duel que significava el retorn de l'equip a la segona màxima categoria estatal, les gracienques van firmar una bona i esperançadora actuació, que en tot cas va acabar amb derrota. Res a veure amb el paper de dissabte: desfeta clara i contundent (27-13) amb una preocupant manca d'efectivitat en atac. "No ens van sortir gens les coses. La seva portera va fer molt bon partit i a més vam fer molts pals. Va ser la creu del partit perquè en atac no vam estar tan malament, excepte al final perquè vam tirar una mica la tovallola", detalla la jugadora Clàudia Marrugat. Entre l'equador de la primera part i el principi de la segona, el Gràcia només va marcar un gol en 19 minuts; en els darrers vuit minuts de partit, l'equip verd-i-blanc es va encallar en aquestes 13 dianes, l'anotació més baixa de la temporada per a les sabadellenques.

"Teníem ganes de començar bé la segona volta, demostrant el treball consolidat a la primera, i vam marxar amb males sensacions. Un desastre, no va sortir res i és complicat refer-se, però si podia passar una cosa així era contra un rival de la part alta com són elles", opina la jugadora. El 2021 ha començat amb dues derrotes per a les de Carol Carmona: aquesta i la de la setmana passada davant La Roca. Això deixa l'OAR quart per la cua, un punt per sobre del descens que marca ara mateix l'Almassora. Amb distàncies tan escurçades, l'average entre els de baix pot ser determinant, i aquí, el conjunt sabadellenc surt de moment guanyant: a la primera volta va superar els tres rivals que té per sota.