En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El Club Natació Sabadell va caure amb el líder de la categoria. | Pau Vituri El Club Natació Sabadell va caure amb el líder de la categoria. | Pau Vituri
12.03.2019 12:27

Pas enrere de l'Escola Pia i el Natació Sabadell en la lluita pels seus objectius

El Club Natació Sabadell va caure a la difícil pista del Castelldefels (6-4), líder invicte de la Segona Divisió B de futbol sala. Els nedadors van pagar molt car una primera part en què van començar aguantant, però que en poc temps els locals van aconseguir anotar quatre gols gairebé seguits, mostrant la seva superioritat. No obstant això, Diego Blanco va canviar la tàctica per tornar-se a ficar en el partit: "Quan faltaven vuit minuts pel descans, vam posar al porter de jugador i l'equip va reaccionar positivament". De fet, el Club va crear moltes ocasions de perill en el segon temps que els va servir per retallar distàncies i posar nerviosos als locals. "Vam saber jugar molt bé de cinc i vam arribar amb opcions fins al final. Teníem esperances, però no vam acabar d'estar encertats de cara a porteria", reconeix Blanco. El Natació Sabadell es troba a la zona tranquil·la i la propera jornada jugarà contra el Canet, situat dos punts per sota, a Can Balsach.

L'Escola Pia, per la seva banda, tampoc va poder superar el seu rival, el Pallejà, però com a mínim va sumar un valuós punt (2-2) contra un conjunt que, com els escolapis, també té opcions per accedir a la plaça per la Copa. Les dues entitats arribaven a l'enfrontament amb bones sensacions. Concretament, els del carrer Garcilaso no perden des de gener i, tot i que amb l'empat baixen a la quarta posició, es troben a dos punts de l'accés del tercer lloc. El jugador Jordi Torras considera que l'empat, el primer d'aquesta temporada, és just: "Vam tenir ocasions per posar-nos 3-1, però ells al final van posar la igualada en el marcador i van tenir opcions de remuntar-nos. El repartiment de punts va ser el que tocava". La Pia té guanyat l'average particular amb els del Baix Llobregat, ja que a la primera volta va imposar-se a fora (2-5). Els escolapis, abans del pròxim compromís de lliga, tenen eliminatòria de Copa Catalunya el dijous contra el Montcada (21:45h), botxí del Grups Arrahona en la ronda anterior.

El Grups Arrahona suma un nou triomf a domicili a costa del Montsant

A Tercera Divisió, el Grups Arrahona va signar la tercera victòria consecutiva a la pista del Montsant (2-3), equip que marca el descens. Els arrahonistes van signar un bon partit, en què es van arribar a posar 0-3 quan faltaven nou minuts pel final. No obstant això, els locals van anotar dos gols en els últims instants que els va donar l'esperança de poder empatar. Tanmateix, els d'Isma Quirós van saber aguantar la compostura i van emportar-se tres punts a domicili que els fa mantenir a la quarta posició. L'Arrahona es col·loca com el millor segon equip fora de casa, només superat pel líder de la categoria, el Ripollet. La propera jornada el conjunt sabadellenc rebrà al Sant Joan de Vilassar, desè classificat. El conjunt de Quirós haurà d'afrontar el següent duel amb la baixa de Jaume Figueres, ja que s'ha confirmat en les últimes hores que s'ha trencat els lligaments encreuats.

El Femisport no suma a Alcorcón i el FS Sabadell Femení trenca la mala ratxa amb golejada

El Femisport-Amics del Pou Nou Escorial va caure a la pista de l'Alcorcón (6-2). Els madrilenys han aconseguit la seva cinquena victòria consecutiva que els ha fet pujar fins a la cinquena posició. A la vegada, el Femisport no aconsegueix trencar la mala dinàmica i cada vegada té menys marge per retallar distàncies amb els conjunts que marquen la salvació. Aquesta setmana rebran a casa l'Ourense, setè classificat a la Primera Nacional Femenina.

Un esglaó més avall, el FS Sabadell Femení torna a guanyar quatre mesos i mig després davant de l'Avenida Alagón (13-2). Les arlequinades van acabar la primera part 4-2, però en la represa van sentenciar el duel amb facilitat. L'entrenador Marc Muñoz veu que després d'aquest matx estant més a prop de l'objectiu: "Ens donarà molta moral. Sabem que encara queda molt per fer i hem de seguir treballant, no està res fet i tenir confiança de poder-nos salvar". D'aquesta manera, el Sabadell Femení trenca la sequera golejadora abans de visitar la pista de l'Eixample, líder de la Segona Nacional Femenina.