Amunt el Teló (R)
Tom Coeur va ser el màxim golejador del Gràcia (6) | Èric Altimis - OAR Gràcia Tom Coeur va ser el màxim golejador del Gràcia (6) | Èric Altimis - OAR Gràcia
20.11.2023 12:14

Plàcida jornada per als dos sèniors de l'OAR Gràcia

Cap de setmana rodó en clau OAR Gràcia, en què els dos sèniors no van tenir massa problemes per guanyar els seus respectius compromisos. El masculí, que tenia el test més complicat, va batre el Sant Esteve de Palautordera 37-30 gràcies a un parcial de 7-0 a la primera part, que va servir per trencar el partit al carrer Boccaccio ben aviat.

Dos punts més al sac i l'OAR continua en zona de fases d'ascens, ocupant el segon lloc de la Primera Nacional amb 16 punts. Per sobre només hi ha La Roca, que no ha perdut i en té 18, i per sota els Sant Quirze, Sant Cugat, etc. no han fallat aquesta jornada. L'únic que ha punxat dels de dalt és justament el pròxim rival del Gràcia, el Sarrià, en el que serà el segon partit consecutiu de l'OAR masculí a casa.

"Vam sortir molt motivats perquè és un rival que sempre ens costa molt. Vam anar a guanyar des del primer moment i amb aquest parcial vam poder estar més tranquils tot el partit"

Jordi Sala, jugador de l'OAR

Una dotzena de golejadors i golejadores

Presumint de profunditat d'armari, a l'OAR masculí van marcar 12 jugadors... i al femení també van veure porteria una dotzena de jugadores en el còmode triomf (22-35) a la pista del Gavà, el cuer de Plata. La més destacada va ser, un cop més, Janna Sobrepera amb nou dianes. En l'aspecte col·lectiu, l'OAR guanya un lloc a la classificació i és quart, a un punt de la zona de fases d'ascens. La Divisió d'Honor Plata femenina s'atura aquest pròxim cap de setmana.