De 10:00 a 11:00
La Caverna galàctica (R)
De 11:00 a 12:00
Parlem d'Òpera (R)
Arnau Pineda, en una acció d'un partit anterior | Roger Benet Arnau Pineda, en una acció d'un partit anterior | Roger Benet
29.01.2024 18:40

Preocupant CNS futbol sala: una altra derrota i ja en van sis de consecutives

El Natació Sabadell segueix amb la seva crisi de resultats. Els de Pau Machado ja sumen sis derrotes consecutives. Dissabte van caure (4-8) contra l'Industrias Santa Coloma 'B', que estava per sota a la classificació i amb aquests tres punts s'apropen més als nedadors. Les baixes i el mal inici va condemnar el Club, que no va ser capaç d'aixecar el resultat tot i haver aconseguit empatar als inicis de la segona part.

És veritat que les lesions han estat una llosa, però la caiguda de l'equip està sent exagerada. Dos mesos fa que el Natació Sabadell no suma ni un sol punt -des del derbi contra l'Escola Pia- i el somni de poder repetir l'experiència del play-off cada cop s'esfuma més. Canet serà la pròxima parada del Club.

"Tenim molts errors individuals i moltes baixes que fan que estiguem en aquesta dinàmica tan negativa"

Josep Maria Martínez, capità del Club

La Pia planta cara, però també perd

L'Escola Pia tenia per davant un partit difícil i finalment va consumar la primera derrota del 2024. El Barceloneta visitava els escolapis en aquest partit tan intens i disputat. Malgrat no endur-se la victòria per un gol als últims minuts dels visitants (1-2), la Pia va mostrar-se competitiva i va estar a prop de puntuar contra un rival de la zona alta. Els de Can Colapi continuen a mitja taula, a un punt del Club.

"Hem fet un gran partit, hem estat bé i només ens ha faltat el gol i quan et falta el gol en aquest esport, es perd per la mínima"