En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El més necessitat dels equips sabadellencs, el Tibidabo, va sumar la seva segona victòria a la lliga | Sergi Park El més necessitat dels equips sabadellencs, el Tibidabo, va sumar la seva segona victòria a la lliga | Sergi Park
13.11.2019 13:25

Primer cap de setmana rodó per als equips sabadellencs de Segona Catalana

Per primera vegada en les 10 jornades que es porten disputades a Segona Catalana, els tres equips sabadellencs van aconseguir la victòria en la mateixa jornada de lliga. Sabadellenca i Tibidabo van guanyar els seus partits a casa, mentre que el filial del Sabadell ho va fer a domicili.

La Sabadellenca perllonga una setmana més la seva ratxa de victòries i ja en suma tres consecutives. Divendres passat, l'equip de Jesús Rueda 'Betis' va guanyar 3-1 a un Sant Julià de Vilatorta que també encadenava tres jornades sense perdre (dues victòries i un empat). Els taronges van ser superiors en totes les facetes del partit i això es va veure reflectit en el marcador. Els sabadellencs es van avançar en el 5', però els visitants van posar les taules al caseller en els últims minuts de la primera part. A la represa, els de la zona sud van sortir molt endollats i Victor Nicolás va sentenciar el partit amb dos gols en quatre minuts (50' i 54'). "L'equip està marcant gols i encaixant pocs, amb moltes ganes i en el seu millor moment", afirma 'Betis'. La Sabadellenca és onzena amb 12 punts i ha sortit del descens per primer cop aquesta temporada. La pròxima cita serà diumenge (16:30h) al camp de l'antepenúltim classificat, el Sallent.

Per la seva part, el Tibidabo va guanyar precisament el Sallent (3-1). Al contrari que en els dos últims partits, els de Torre-Romeu van començar perdent amb un gol en el minut 10'. Aquesta diana va provocar la reacció dels locals, que van començar a desplegar un bon joc. "Una vegada que anem perdent ja comencem a jugar com nosaltres sabem", diu Toni Mesa, davanter del Tibidabo. Els blanc-i-vermells van insistir i finalment, a l'hora de joc, el seu germà Dani Mesa va posar l'empat al marcador. Els de Torre-romeu volien la victòria i van persistir fins que van obtenir la seva recompensa. Fran Espinosa va fer en el 77' el gol que desfeia l'empat i, a les acaballes, Toni Mesa va marcar un gol que certificava que els tres punts es quedaven a casa. Actualment, el Tibidabo és penúltim amb set punts, a quatre de la salvació. El pròxim rival serà el Can Trias, contra el qual jugaran diumenge (12h) a domicili.

Pel que fa al filial del Sabadell, va guanyar per 1-2 al camp del Cardedeu. Els arlequinats, que venien de perdre el derbi contra la Sabadellenca, van fer un partit molt seriós. Tot i fallar un penal, l'equip no va perdonar de cara a porteria tant com altres vegades i Vladys va fer el primer gol arlequinat en el 18'. Els jugadors de Nakor Bueno van estar molt sòlids defensivament durant tot el partit i, en el 84', el mateix futbolista feia el segon gol dels visitants. A les acaballes del partit el Cardedeu va posar l'1-2 al marcador, un resultat que ja no es mouria. "De les últimes jornades que hem jugat, aquest ha estat el millor partit i el més complet tant en intensitat, com amb pilota i per ocasions", afirma Raúl Martín, jugador del filial del Centre d'Esports. Després d'aquesta victòria, el Sabadell 'B' és tretzè amb 12 punts. El pròxim compromís dels arlequinats serà diumenge (12h), a casa, contra el Vic Riuprimer