En directe: De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Valera i Averka han fet tres gols cadascun | Roger Benet Valera i Averka han fet tres gols cadascun | Roger Benet
30.11.2022 21:39

Primer punt de l’Astralpool a la Champions després de signar taules contra l’Spandau (9-9)

L’Astralpool Natació Sabadell ja té al seu caseller el primer punt a la Champions masculina. L’equip de Quim Colet ha rascat un empat a la Finetwork Aquàtics contra un rival directe del grup, sobre el paper, com és l’Spandau 04 Berlín, reforçat després dels casos de covid de la primera jornada. Un duel en què els alemanys han agafat el Club a contrapeu a l’inici, però en què a base de picar pedra des del darrere han pogut competir-lo fins als últims minuts. Massa concessions en els homes de més, això sí, han privat de veure la primera victòria del curs a la màxima competició continental.

L’Spandau ha sortit molt fort i en qüestió de sis minuts ja guanyava 0-3 amb les dianes de Strelezkij en una ràpida contra, Gbadamassi en superioritat i Ćuk des de la boia. Un marcador advers que ha fet que Colet no dubtés a l’hora de gastar el seu primer temps mort. Acció, reacció. 10 segons de joc després, Fran Valera obria la llauna en home de més. En idèntica situació, Shepelev situava l’1-4, però encara quedava temps perquè Bernat Sanahuja marqués en una altra inferioritat alemanya.

A l’inici del segon quart, Sergi Cabanas feia pujar el 3-4 amb un bon gol i l’Astralpool començava a posar el cadenat al darrere. Tot i això, la remuntada no quedava culminada fins a la represa amb dues superioritats transformades per part de Valera i Kosta Averka. Seguint l’exemple del Natació Sabadell, l’Spandau aturava el partit i provocava que entre Strelezkij i Prioteasa, amb un xut ajustat al pal curt, tornessin a capgirar el marcador amb el 5-6 i trenquessin amb 13 minuts de sequera visitant. Valera feia el seu tercer gol a passada d’Averka, però els de Quim Colet entraven en uns minuts de desencert en l’home de més. Fins i tot, perdonant una doble superioritat.

Al quart intent, Sanahuja transformava el 7-6 a l’inici de l’últim parcial. Malgrat això, Marziali aprofitava un desajust als dos metres per igualar el partit. L’Astralpool es tornava a situar per davant amb el 8-7 d’Averka al pal curt, però a continuació novament responia l’Spandau amb un penal de Kholod en l’acció immediata. A dos minuts i mig, i al límit de la possessió, Tkac situava un 8-9 perillós favorable als berlinesos. Per sort, el mateix Averka ha salvat un punt en superioritat a falta d’un minut, tot i que l’Astralpool ha pecat de precipitació en l’última jugada amb un xut que podria haver significat el triomf. Primer punt al sarró abans d’afrontar els dos pròxims desplaçaments a Europa que tindran per acabar el 2022: Brescia i OSC Budapest.