Notícies Migdia
Jaime I Sylla pugnen per una pilota | Nuri Marguí Jaime I Sylla pugnen per una pilota | Nuri Marguí
31.03.2021 22:06

Punt d'intercanvi de cops del Sabadell davant un més que perillós Girona (2-2)

Una muntanya russa. Perfectament, el Centre d'Esports Sabadell podria haver perdut el partit d'avui a la Nova Creu Alta davant un Girona superior durant molts i molts minuts. Però també l'hauria pogut guanyar. Perquè els homes d'Antonio Hidalgo han dut la iniciativa en el marcador i perquè Iker Undabarrena ha perdonat una ocasió imperdonable en el sisè minut del temps de descompte. Hauria estat injust, sí, però la justícia a aquestes alçades de temporada no entén d'imparcialitats. Al final és un punt que deixa moltes lectures, però també el vuitè empat consecutiu a la Nova Creu Alta, on no es trenca la ratxa de més de quatre mesos sense guanyar, i al Sabadell en descens després del triomf del Castellón al Carlos Belmonte.

El combat de boxa ha començat ben aviat amb un autèntic regal de Bernardo, que ha deixat la pilota morta amb el cap perquè Stoichkov, el més murri, fes una vaselina davant la mitja sortida de Juan Carlos. Es posava de cara el partit per al Sabadell, que de mica en mica anava reculant el seu territori. La presència a les àrees, però, ha estat pràcticament inexistent fins al tram final. Un eslàlom de Samu Sáiz, el millor amb diferència, ha acabat fent lluir Ian Mackay un dia més. Un minut després, Aarón Rey ha enviat la pilota al pal.

El partit ha embogit i una conducció fins a la cuina del jove Arnau ha acabat a peus de Gumbau, que ha creuat el seu xut davant Mackay. La primera part encara tenia guardat un altre gir de guió. En el descompte, Aarón Rey ha posat novament a prova Juan Carlos, el refús ha caigut a peus del gallec i, en comptes de tornar-ho a intentar, ha estat generós cedint la pilota enrere per a l'entrada tot sol d'Stoichkov, que anotava el seu primer doblet amb la samarreta arlequinada.

Gairebé dos mesos i mig després, el Sabadell corregia un dels grans dèficits de les últimes jornades i marcava dos gols en un partit, però l'alegria durava ben poc. En el cinquè minut de la represa, el VAR detectava una trepitjada de Jaime Sánchez en una caiguda de Sylla a l'interior de l'àrea i Samu Sáiz no perdonava des dels onze metres. Tret d'uns moments d'impàs, els homes d'Hidalgo han tornat a viure fins al final tancats al darrere. El de Canovelles buscava la reacció fent reaparèixer Néstor Querol, però la vida seguia igual. El mateix Samu Sáiz calcava pràcticament l'acció de la primera part i Mackay es feia gran al pal curt. Però l'última gran ocasió ha estat arlequinada. Undabarrena, tot sol a pocs metres de la porteria, enviava la pilota per sobre del travesser.

Un punt amb un regust similar al de fa quinze dies contra el Real Sporting. I no queda més que seguir remant. Perquè el compte enrere ens deixa ja en les últimes 10 finals i la primera serà diumenge (18:15h) a Butarque davant un Leganés que descansarà un dia menys, ja que ha de jugar demà a Son Moix. Tant de bo sigui diferencial.

CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Juan Ibiza; Heber Pena (Víctor Garcia, 60'), Undabarrena, Boniquet (Grego Sierra, 89'), Josu; Stoichkov (Guruzeta, 79'), Aarón Rey (Néstor Querol, 79'); Édgar (Adri Cuevas, 46')
Girona FC: Juan Carlos; Santi Bueno, Bernardo, Arnau; Yan Couto, Monchu (Stuani, 81'), Cristóforo (Terrats, 72'), Gumbau (Ibrahima Kebé, 72'), Franquesa; Samu Sáiz (Pablo Moreno, 87'), Sylla
Gols: 1-0 (8') Stoichkov. 1-1 (44') Gumbau. 2-1 (45') Stoichkov. 2-2 (51') Samu Sáiz, de penal
Àrbitre: Francisco José Hernández Maeso (col·legi extremeny). Ha amonestat els locals Boniquet, Édgar, Jaime i Óscar Rubio, i els visitants Yan Couto, Monchu, Juanpe i Ibrahima Kebé
Incidències: Partit corresponent a la trenta-dosena jornada de LaLiga SmartBank disputat a la Nova Creu Alta