Amunt el teló (R)
De 16:30 a 17:30
La Llanterna màgica (R)
De 17:30 a 19:30
Fàtima Gharbi (esquerra) després de la històrica classificació del Marroc per vuitens de final | FIFA Fàtima Gharbi (esquerra) després de la històrica classificació del Marroc per vuitens de final | FIFA
08.08.2023 16:06

Punt final al somni de Fàtima Gharbi de debutar al Mundial de futbol femení

La davantera de Sabadell no ha tingut cap minut aquest migdia a la derrota de la selecció del Marroc davant França al partit de vuitens de final del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda i torna a casa sense haver pogut disputar ni un sol minut a la cita mundialista. Al partit d'avui, les franceses s'han avançat al marcador quan només s'havien disputat quinze minuts de partit i quan encara no s'havia arribat al minut 25 el resultat ja era de 3-0. A partir d'aquell moment el combinat francès s'ha dedicat a controlar el partit i a guardar forces de cara a l'enfrontament de quarts de final que disputaran contra Austràlia. A la segona part les gales han aprofitat un error a la sortida de la defensa marroquina per anotar un gol més i deixar el 4-0 definitiu al marcador.

La selecció del Marroc va donar la sorpresa en convertir-se en l'única selecció debutant al Mundial en passar la fase de grups acabant a la segona plaça. Les Lleones de l'Atlas van debutar amb una contundent derrota per 6-0 contra Alemanya, però es van refer guanyant per 1-0 a Corea del Sud i Colòmbia. El somni de la selecció del Marroc s'ha acabat però als vuitens de final.

Fàtima Gharbi doncs no ha pogut debutar al Mundial i convertir-se en la primera jugadora sabadellenca en disputar una Copa del Món femenina. Haurem d'esperar doncs a la cita mundialista de 2027, encara amb seu per determinar, per conèixer la primera jugadora de la ciutat en debutar a un Mundial.