De 13:00 a 14:00
El Can Rull es va emportar el derbi i es col·loca líder del grup. | Roger Benet El Can Rull es va emportar el derbi i es col·loca líder del grup. | Roger Benet
12.03.2019 16:57

Remuntada del Can Rull en el derbi amb el Tibidabo que val el liderat

Remuntada, victòria i liderat. El Can Rull - Rómulo Tronchoni es va imposar per un abultat 4-1 al Tibidabo Torre Romeu (adjectiu amb el qual els dos tècnics hi estan d'acord) i, gràcies a l'average particular (a la primera volta el Tibidabo va vèncer per 2-1), els arlequinats es col·loquen líders del grup 6 de la Tercera Catalana. I això que el derbi no va començar bé pels locals. Al minut 14, un penal comès a Dani Mesa significaria el 0-1 (Toni Mesa) pels de Torre Romeu, que es van avançar malgrat patir l'ofensiva inicial del Can Rull. "Costa encaixar-ho perquè és molt difícil fer un gol a aquest equip, però ha anat així de bé", diu satisfet el tècnic local Jose Garcia 'Numosky'.

El seu equip, lluny d'arrugar-se, ho va seguir intentant, i la seva empemta es va veure recompensada amb el seu home més actiu en la primera part, David Fuentes, qui aprofitant un rebot d'un xut d'ell mateix va posar l'empat. Amb l'1-1 es va arribar al descans.

En la represa, les coses van anar de cara pels arlequinats. En una nova jugada individual de Fuentes, el Can Rull capgirava el marcador (2-1). Va ser en aquell moment quan els de Jesús Díaz 'Vaquero' van assetjar l'àrea local, però Francisco Rosel acabava amb les seves esperances amb una autèntica obra d'art. En una jugada aïllada, l'11 local va provar fortuna des de 30 metres. La pilota es va colar a l'escaire més llunyà. "Hem tingut moltes ocasions per empatar, però amb el 3-1 ens hem enfonsat una mica", reconeix 'Vaquero'.

Les presses van jugar una mala passada als de Torre Romeu, i la sensació era que estava més a prop el 4-1 que no pas el 3-2. En un nou contraatac, el porter visitant Vladimiro Aguilar cometia un penal (molt protestat pels jugadors) sobre Ayoub Chraga, que ell mateix convertia. Fruit de la impotència, el Tibidabo acabaria amb 10 jugadors per l'expulsió de Dani Mesa. Al final, màxima esportivitat entre els dos conjunts que lideren el grup amb 50 punts, però com està dit, el Can Rull és el nou líder per l'average. "És important, però encara queden molts punts en joc i partits molt durs", assegura 'Numosky'. El primer puja directament i el segon juga promoció d'ascens (excepte el millor segon de tots els grups de la província, que també puja directament). Malgrat ser ara el segon, Vaquero creu es mostra prudent: "El nostre objectiu no és com el del Can Rull de pujar de categoria, encara que sí ho és estar a prop dels primers llocs per si sonés la flauta".

El Llano completa el podi

La lluita pels llocs alts està molt ajustada i un dels equips que va sortir beneficiat de que s'enfrontessin dos aspirants va ser el Llano, que és tercer a només un punt de Can Rull i Tibidabo. El conjunt sabadellenc va passar per sobre de La Guardia amb un contundent 10-2. Dels duels particulars entre els tres primers només queda pendent un Llano-Can Rull que es disputarà a mitjans d'abril.