De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
El Sabadell Nord i el Martinenc van guardar un minut de silenci abans del partit El Sabadell Nord i el Martinenc van guardar un minut de silenci abans del partit | UE Sabadell Nord
21.08.2017 13:54

Resultats diversos dels equips de la ciutat en les primeres cites de la pretemporada

Molts dels equips de la ciutat ja es troben en plena pretemporada i per tant jugant els primers amistosos. Els més matiners han estat els equips de futbol. Sabadell i filial a banda, aquest cap de setmana també ha servit per veure com evolucionen aquests primers dies, equips com la Sabadellenca, el Sabadell Nord o el Mercantil. Els taronja amb molta càrrega física han perdut els dos amistosos disputats. Dissabte van ser golejats pel Sabadell B (1-5) i ahir van caure també de forma contundent al camp de la Guineueta (4-0). Els de Jesús Rueda 'Betis' han fet poques incorporacions per afrontar el seu retorn a la Segona Catalana i confien en el bloc de la passada temporada. Un altre dels equips de la ciutat d'aquesta categoria, el Sabadell Nord, va perdre dissabte (2-5) contra el Martinenc de Primera Catalana. Una ensopegada però, que va deixar satisfet al tècnic dels de Ca n'Oriac, Quico Díaz, sobretot per les prestacions mostrades a la primera part. Per la seva banda, el Can Rull Rómulo Tronchoni comença avui la pretemporada amb un treball intens en les dues setmanes de preparació que tindrà abans de debutar aquest any a la Segona Catalana.

També va jugar ahir el Mercantil el seu primer partit de pretemporada. Ho va fer amb bones sensacions i derrotant (2-1) al Juventud 25 de Setembre. Un partit en el qual, els de Dani Fernández van dominar més a la primera part i que es va igualar a la segona. Ayman i Manel Aguilar, aquest a la sortida d'un córner i a manca de 20 minuts pel final van ser els golejadors dels sabadellencs. Fora del futbol, també va jugar ahir el seu primer compromís, l'Escola Pia de futbol sala. El nou projecte de Borja Burgos es va imposar (4-3) al Futsal Mataró, un rival que aquesta temporada també jugarà a la Segona B i que va ser un bon primer test pels sabadellencs, que van afrontar aquest partit amb moltes baixes.