De 16:00 a 19:00
Connectats
De 19:00 a 20:00
Quimèric
El Sabadell 'B' ha celebrat ja 84 gols aquesta temporada (quatre per partit) | CES El Sabadell 'B' ha celebrat ja 84 gols aquesta temporada (quatre per partit) | CES
29.03.2022 12:41

Rutinària golejada d'un Sabadell 'B' que dissabte pot ascendir matemàticament

Amb 45 minuts, el filial del Centre d'Esports en va tenir prou per resoldre el seu compromís contra el Can Trias (4-0). Els quatre gols, obra d'un enratxat Vlaydslav Kopotun per partida doble, Carles Fernàndez i Jaume Ramoneda, van arribar durant la primera meitat. Amb una marxa menys, la segona part gairebé va sobrar en un Olímpia que està sent un autèntic fortí. Els de Jordi López, de fet, ho han guanyat absolutament tot a casa en el que duem de temporada a Segona Catalana.

La distància ara respecte al tercer, el Joanenc, és de 23 punts, i els del Bages en poden sumar un total de 24. Per tant, amb un bon resultat aquest cap de setmana a Gironella (dissabte, 16h), el Sabadell 'B' s'assegurarà l'ascens a Primera Catalana. I tot i que el més determinant sigui acabar entre els dos primers per pujar, la jornada va sortir rodona amb la derrota de la Pirinaica (3-4 precisament contra el Gironella). Una desfeta que deixa el filial arlequinat més líder, ara amb 12 punts d'avantatge.

"Hem fet fàcil el partit perquè hem tingut encert en les primeres accions. El treball dels nois és excepcional i aquest cap de setmana esperem poder signar l'ascens"

Jordi López, entrenador del Sabadell 'B'

El derbi Tibidabo-Can Rull es queda a Torre-romeu

En el mateix grup 4, un altre dels grans focus d'atenció era el derbi que disputaven a Torre-romeu el Tibidabo i el Can Rull Rómulo Tronchoni, saldat amb triomf (2-0) pels que actuaven d'amfitrions. Els dos gols, d'Antonio Sánchez (de penal) i Álex Sánchez, també van ser anotats a la primera meitat. Resultat, en tot cas, just pel que es va veure sobre el terreny de joc. Els blanc-i-vermells, així, sumen tres punts vitals en la lluita per assegurar-se la seva continuïtat a la categoria, instal·lant-se a la part mitjana de la taula i igualant a punts amb els de la zona oest.

"Són tres punts que ens donen distància amb el descens i la feina de l'equip ha estat brutal. No ens hem allunyat definitivament, però esperem poder mirar més cap amunt"

Toni Sallés, tècnic del Tibidabo

"El Tibidabo ha estat superior en tots els aspectes i nosaltres hem estat molt imprecisos. Els felicitem perquè ells han fet un partit molt bo"

Jose García 'Numosky', tècnic del Can Rull

Heroica Sabadellenca... per empatar

I al grup 5, la Sabadellenca no va poder passar de l'empat (3-3) al Municipal de la Creu contra el Lloreda, però vist com va anar el partit, els taronja es poden donar per satisfets. Al 88', el marcador era d'1-3 (el gol local l'havia fet Víctor Nicolás), però tirant d'orgull, els de Jose Antonio Moreno van aconseguir restablir la igualada en el 93'. Un punt, en tot cas, insuficient perquè els de la zona sud surtin de les places de perill.

"La primera part va ser horrorosa, i, tot i això, vam saber reaccionar. El seu tercer gol el van donar per vàlid quan no ho era, però al final vam poder empatar"

"En fred, l'empat és insuficient, però crec que l'equip està bé i confiat que ho podem treure encara que quedi poc"