De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
Imatge del partit del dissabte a Olímpia | Críspulo Díaz Imatge del partit del dissabte a Olímpia | Críspulo Díaz
04.03.2024 13:16

El Sabadell 'B' deixa escapar el triomf contra nou i el Figueres s'apropa a quatre punts

Tarda per oblidar del Centre d'Esports Sabadell 'B' a Olímpia contra el Can Vidalet. L'equip de Conrad Garcia no va saber aprofitar el fet que el rival es quedés amb nou jugadors faltant poc menys de mitja hora de partit. L'àrbitre va expulsar amb doble groga dos efectius espluguins, un per la falta i l'altre per la protesta. Ja en el temps de descompte, Iker Hernández va avançar el filial amb un xut des de la frontal, però en el 96', el Can Vidalet va situar l'1-1 definitiu en una jugada d'estratègia unida a la falta de contundència de la defensa arlequinada.

El Figueres, a quatre punts

Aquest sotrac de resultats, inclosa la derrota de la setmana passada a Vic, fa que el Sabadell 'B' comenci a veure amenaçada la segona posició, l'última que dona l'ascens directe a Tercera Federació. Més enllà que l'Europa 'B' s'escapi al capdavant a set punts de diferència, el més important és que el Figueres no va fallar i ja es troba únicament a quatre... i tots dos s'han de veure les cares d'aquí a quinze dies a Olímpia.

"Segur que els jugadors estaran tocats, que t'empatin a l'últim minut i amb dos jugadors menys és desastrós. Mirarem què hem fet malament i què podem millorar"

Conrad Garcia, entrenador del Sabadell 'B'

"És un empat que té un regust de derrota, perquè, al final, fas el més difícil, que és avançar-te al marcador i en els últims cinc minuts potser hem pagat la falta de contundència"