De 20:00 a 21:00
L'Espia de Mahler
De 21:00 a 22:00
La Caverna Galàctica
Cap equip ha estat capaç de guanyar al Municipal de Viladecans | UD Viladecans Cap equip ha estat capaç de guanyar al Municipal de Viladecans | UD Viladecans
15.04.2024 13:19

Una jornada menys i el Sabadell 'B' manté les distàncies amb el Vic tot i empatar

La Lliga Elit ha arrencat una pàgina més del seu calendari i el Sabadell 'B', de nou, passarà la setmana en zona d'ascens directe. Tot i no passar de l'empat a Viladecans (1-1), la situació a la classificació no canvia i es manté el marge de dos punts sobre el tercer, el Vic, a cinc jornades del final. Pel que fa al partit, el conjunt del Baix Llobregat es va avançar al minut 60, però en el 86' Alberto Salamanca va fer el gol arlequinat. A tenir en compte que 11 dels 13 equips que han visitat el Municipal de Viladecans, entre ells el filial del Centre d'Êsports, han empatat... i els altres dos han perdut.

L'empat de conjunt dirigit per Conrad Garcia, combinat amb l'1-1 del Vic a casa contra el Lloret, deixa, com dèiem, tot com estava. El filial del Centre d'Esports tenia l'oportunitat d'ampliar distàncies a la classificació amb la zona de play-off perquè ja sabia el resultat del seu rival directe, però no va passar de l'empat. D'altra banda, l'Europa 'B' segueix líder de la Lliga Elit i aquesta jornada té el primer match ball per assegurar-se l'ascens a Tercera RFEF, ja que avantatja en 11 punts al Sabadell 'B' i en 13 al Vic.

"Va ser un partit difícil, és un camp on cap conjunt visitant ha aconseguit guanyar, i crec que vam fer mèrits des de la primera part per avançar-nos al marcador, però ens va costar. El gol en contra va ser un cop dur, tot i que ens vam sobreposar i vam tenir diverses ocasions fins a aconseguir l'empat"