En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
Sergi Giralt i Jordí Martí amb el trofeu de tercers classificats del Rally Costa Brava | Sergi Giralt Sergi Giralt i Jordí Martí amb el trofeu de tercers classificats del Rally Costa Brava | Sergi Giralt
19.03.2024 12:09

Sergi Giralt puja al podi al 72è Rally Costa Brava

El copilot sabadellenc Sergi Giralt, juntament amb Jordi Martí, en la tercera cursa junts, van aconseguir pujar al podi en la 72a edició del Rally Costa Brava. En aquesta prova, inclosa en el calendari del Campionat d'Espanya, es van incriure 250 cotxes, demostrant per què és un dels millors rallies d'Europa. Martí i Giralt van liderar la primera jornada, la de divendres, però un error de navegació dissabte els va fer perdre 15 segons i, finalment, van ser tercers.

La mirada de Sergi Giralt està posada en la Copa Gironina de Regulartitat, campionat en el que competeix amb David Garrigolas, al volant d'un Volkswagen Golf MK-II. En aquesta competició han guanyat les tres primeres proves que s'han disputat. Una de les grans cites de la temporada que té marcada en vermell al calendari Sergi Giralt és el Rally Catalunya Costa Daurada Històric, que es disputarà a Salou el mes de juny.

"Els millors trams que podem tenir els tenim aquí. No hi ha res igual a Europa i ho demostra la inscripció, amb 250 cotxes. Veure això és una meravella per Girona, una ciutat única. Tenim molta sort perquè és una prova molt bonica amb molta gent"

"Si no hagués tingut aquesta petita errada potser estaríem parlant que haguéssim quedat segons. Tenim marge de millora, som un equip nou amb el Jordi. Hem de fer algun retoc per ser més competitius i anar més fins perquè hi ha molt nivell"