De 21:00 a 22:00
Generació BSO
De 22:00 a 22:15
Notícies Migdia (R)
Reñé, dorsal '1', amb el trofeu de campió de Catalunya | @cnsvolei Reñé, dorsal '1', amb el trofeu de campió de Catalunya | @cnsvolei
29.08.2024 14:14

Sergi Reñé revalida el títol de campió de Catalunya de vòlei platja

Sergi Reñé es va proclamar campió de Catalunya de vòlei platja el cap de setmana passat a la platja del Pont del Petroli de Badalona. El jugador i entrenador del CNS Vòlei va revalidar el títol aconseguit l'any passat guanyant l'última cita del Vichy Catalan Vòlei Tour. Al costat de la seva parella a la sorra, Òscar Jiménez, tots dos es van imposar a la final al duet format per Eric Estalella i Ferran Serra

I, a més, amb remuntada inclosa, com ja va passar a l'única prova del calendari a la qual es van presentar plegats a Cambrils per la lesió de genoll que arrossega Reñé des de fa temps. Tot i perdre el primer parcial (18-21), van igualar la final en el segon set (21-17) per acabar enduent-se clarament la victòria en el desempat (15-8). Aquest títol els dona dret a jugar el Campionat d'Espanya de Fuengirola, però hi han renunciat per la seva proximitat.

"El meu objectiu era revalidar el títol aquí a Catalunya, però si m'ho dius fa tres mesos, t'hauria dit que impossible perquè no em veia jugant. Aquest any he pogut entrenar molt poc degut a la lesió al genoll. He de buscar una solució perquè és impossible seguir així"