De 19:30 a 20:00
El Món es digital
De 20:00 a 21:00
Parlem d'Òpera
Alberto Fernández portava dues temporades defensant els colors catòlics | UCAM Alberto Fernández portava dues temporades defensant els colors catòlics | UCAM
22.08.2022 14:00

Signat Alberto Fernández, l'extrem que buscava el Sabadell per al seu atac

Alberto Fernández és nou jugador del Centre d'Esports Sabadell. L'atacant de Moratalla se suma al projecte arlequinat per aportar verticalitat des de les bandes. L'ex de l'UCAM Murcia, de fet, ja va interessar en el passat mercat d'hivern, però aleshores va continuar al conjunt universitari, completant la campanya amb 30 partits disputats i tres gols anotats. Ara, l'extrem dretà arriba a la Nova Creu Alta en la setmana de l'estrena de lliga.

Amb 23 anys complerts el mes passat, el murcià afrontarà fora de casa el primer any en el qual ja no és futbolista sub-23. Acumula prop d'un centenar de partits de bagatge entre la categoria de bronze del futbol estatal i Segona A, categoria a la qual va jugar set enfrontaments amb el Fuenlabrada. Forjat en el seu dia al Caravaca, l'Almería i el Real Madrid, com a sènior ha defensat les samarretes del Castilla i un parell d'anys la d'UCAM, a més del seu pas entremig pel Fernando Torres. També va ser internacional sub-19 amb la selecció espanyola.

No destaca precisament per la seva envergadura, ja que no arriba a l'1'70 d'alçada. La velocitat és una de les seves principals armes, caracteritzant-se per ser un futbolista vertical i amb desequilibri. Ja coneix Armando Corbalán, amb qui va compartir vestidor la temporada passada a La Condomina. També sap el que és jugar a la Nova Creu Alta. Ho va fer en el partit de la primera volta del curs passat (1-1), en el qual va disputar 80 minuts. A terres murcianes (1-1), l'aleshores extrem universitari va gaudir de 25 minuts. Després del descens de l'equip catòlic, enguany defensarà els colors arlequinats.