De 09:00 a 10:00
Fes-te festa
Pinya dels jugadors de l'Astralpool abans del xiulet inicial | @cnswaterpolo Pinya dels jugadors de l'Astralpool abans del xiulet inicial | @cnswaterpolo
23.03.2024 23:24

L'Astralpool masculí, classificat còmodament per als quarts de final de l'Euro Cup (12-15)

Defensava set gols de renda, l'Astralpool Natació Sabadell, i han estat més que suficients per passar als quarts de final de l'Euro Cup masculina. De fet, l'equip de Quim Colet ha tornat a superar el Tourcoing francès, en aquesta ocasió de tres a la piscina d'aquesta localitat fronterera amb Bèlgica, i estarà dimarts (11h, en paral·lel al sorteig de la Final Four de la Champions femenina) en el bombo dels vuit millors equips de la segona màxima competició continental.

Malgrat que els locals han viscut bona part del primer i segon quart amb dos gols d'avantatge, la classificació no ha trontollat en cap moment. En qüestió de dos minuts, s'ha passat del 6-4 al 6-7 amb el qual l'Astralpool ja ha controlat el partit. Els tres gols de Blai Mallarach a la represa han situat la màxima diferència visitant (9-13) i han fet impossible la remuntada francesa.

L'últim obstacle abans de la renovada Final Four passa per superar un rival croat (Jug Dubrovnik i Primorje), un serbi (Estrella Roja), un alemany (Spandau Berlín), un romanès (Steaua Bucarest), un italià (Rari Nantes Savona) o un grec (Vouliagmeni).