De 11:00 a 13:00
El Planadeu vol seguir viu a la Preferent femenina | Futfem.cat (Pedro Salado) El Planadeu vol seguir a la Preferent femenina | Futfem.cat (Pedro Salado)
07.02.2018 18:01

Triomf vital del Planadeu per seguir viu a la Preferent femenina

Les jugadores de l'equip que entrena Vícen Diaz van salvar un match-ball aquest cap de setmana passat. La victòria contundent (1-6), contra el Cerdanyola -equip de la zona mitjana-, dóna aire a un equip que necessita sumar en cada partit per sortir de l'últim lloc de la classificació. Les de la zona nord van fer un partit gairebé perfecte, sobretot a la primera meitat, en la qual van anotar les 6 dianes del partit. En aquest aspecte del joc va destacar Kaoutar Tekki, amb 4 gols. L'entrenador local es mostrava satisfet pel resultat, i esperava que aquesta victòria augmentés la moral de l'equip: "Mai havíem estat tan a prop de la salvació aquesta temporada, així que aquest resultat ens ha de servir per seguir treballant igual i per agafar confiança". L'equip és ara mateix a només dos punts de la salvació que la marca el Molins de Rei.

Precisament les del Baix Llobregat van ser l'equip que va deixar sense triomf al Sabadell femení. Les jugadores arlequinades no van passar de l'empat a 2 contra un rival directe. Això sí, l'empat va arribar després d'un 2-0 inicial que complicava les coses. El gol de Maria del Mar Mazuecos a 9 minuts pel final, va posar la igualtat al marcador. Tot i això, el tècnic arlequinat, Àngel Cudi, parla de resultat agredolç: "Qui hagi vist el partit veurà que hem deixat escapar una bona oportunitat de guanyar. Hem estat millors. Ara bé, estic convençut que jugant així ens salvarem". De fet, tot i l'empat, les arlequinades segueixen fora de la zona de descens, una posició que marca precisament el Molins de Rei. En tot cas, tots dos conjunts sabadellencs descansen aquest cap de setmana.