De 10:00 a 11:00
La Caverna galàctica (R)
Celebració escolàpia després del triomf contra el Bellsport L'Hospitalet | Sergi Park Celebració escolàpia després del triomf contra el Bellsport L'Hospitalet | Sergi Park
21.11.2023 11:09

Un altre partit de bogeria per a un Futsal Pia que es reconcilia amb la victòria

Natació Sabadell i Escola Pia es postulen com a ferms candidats a lluitar pel play-off d'ascens. A les portes d'arribar al primer terç de lliga, els nedadors són tercers i els escolapis cinquens i només han perdut un partit en tota la temporada. Sent els quatre primers els que es classifiquen per lluitar per l'ascens, ambdós tenen una visió ambiciosa per a aquesta temporada.

El Club és el que lidera la lliga dels mortals, amb La Nucía i el Manresa escapats en els dos primers llocs. Els de Pau Machado han avançat el Picassent a la taula després d'imposar-se als valencians (2-0) en un partit molt treballat i que no es va decidir fins als darrers instants. Marc Hermosel i Álex Llamas es van encarregar de marcar els dos gols dels nedadors en els últims cinc minuts.

"Picassent sempre competeix i està molt treballat, ja prevèiem un partit així. Hem picat pedra i hem fet una gran feina en defensa"

Álex Llamas, jugador del Club

I a Can Colapi, bogeria la que es va viure en el duel entre la Pia i el Bellsport L'Hospitalet: del 5-1 es va passar al 6-6 abans que Lenny Ramos signés el 7-6 definitiu a poc més d'un minut del final. Un dels fets més destacats va ser l'aposta arriscada de jugar de cinc de Pedro Donoso quan la Pia encara anava per davant, donant un bon resultat. El triomf, per cert, acaba amb la inversemblant ratxa de quatre empats seguits dels de Can Colapi.

"Amb el resultat de la primera part i tots els empats que portàvem, hauria estat dur no guanyar. La setmana passada no vam sortir de cinc quan anàvem per davant i aquest cop hem decidit que sí"