De 03:00 a 05:00
Connectats (R)
De 05:00 a 07:00
Al Matí (R)
Aquesta jornada va ser la segona que el Sabadell Nord no va aconseguir fer gol a Ca n'Oriac | Sergi Park Aquesta jornada va ser la segona que el Sabadell Nord no va aconseguir fer gol a Ca n'Oriac | Sergi Park
27.01.2020 11:09

Un dubtós i matiner penal condemna el Sabadell Nord en el derbi vallesà contra el Rubí

El Sabadell Nord es va veure superat (0-1) ahir a Ca n'Oriac pel Rubí en el duel vallesà del grup 1 de Primera Catalana. Els arlequinats, que van perdre (3-1) en la primera jornada de lliga contra el conjunt rubinenc, confiaven a aconseguir ahir la victòria, tal com va passar la temporada anterior en el mateix escenari, però no va ser possible. "És un derbi i aquests partits es viuen amb més intensitat i amb més ganes encara. Marxem amb l'espina clavada i amb ganes de revenja", confessa Kevin Del Corral, jugador del Sabadell Nord.

Això sí, la imatge que va oferir el Sabadell Nord aquest diumenge va ser molt diferent de la que van mostrar en el primer partit de lliga, on els rubinencs van escombrar un conjunt arlequinat encar en fase de pretemporada. A Ca n'Oriac, els homes de Quico Díaz van ser molt més competititus, però un gol matiner des dels onze metres va condemnar els arlequinats. I és que el conjunt de la zona nord de Sabadell va veure com el col·legiat els xiulava un dubtós penal en contra al minut 10 de la primera meitat que es va encarregar de transformar l'extrem del Rubí Carles Montoro. "El penal ens canvia els plans i el guió de la primera part", explica un Del Corral que es va mostrar molt crític a les xarxes socials amb l'actitud de l'àrbitre.

Els homes de Quico Díaz no van saber reaccionar davant d'aquest cop i van signar una primera part no gaire brillant, però en la qual no van encaixar cap gol més, el que els hi permetia arribar amb aspiracions a la segona meitat del duel. "En la primera part ens ha faltat calma amb la pilota", comenta el migcampista arlequinat. A la segona part, els de Ca n'Oriac van millorar el seu joc, els que els va permetre gaudir d'oportunitats per empatar el partit, però els rubinencs van aconseguir mantenir la porteria a zero en un duel en el qual va regnar la igualtat.

La derrota d'aquest cap de setmana deixa al conjunt arlequinat novè amb 22 punts, a solament tres de distància del Mollet, que és l'equip que marca el descens a Segona Catalana. Si volen aconseguir l'objectiu de la permanència, el primer que haurà de fer el conjunt de la zona nord és aconseguir fer-se més forts a Ca n'Oriac, i és que han aconseguit el mateix nombre de punts a casa que a domicili, 11. "L'important és fer-se fort a casa i puntuar el màxim possible. Aquesta situació hem de solucionar-la, no pot ser que estiguem concedint tants punts a casa", considera Del Corral.

Reviu el partit entre el Sabadell Nord i el Rubí (FCF)