De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
04.02.2023 22:33

Un gol de Quim Gassó a tres segons del final torna a donar el derbi al Natació Sabadell (6-5)

El Club Natació Sabadell, i ja en van quatre de consecutius, s'ha tornat a endur el derbi contra l'Escola Pia. I si d'emocions mai en falten en els duels entre els dos principals equips de futbol sala a la ciutat, aquest cop n'hi ha hagut més que mai. A tres segons perquè sonés la botzina, una rematada de cap de Quim Gassó ha donat la victòria al conjunt nedador (6-5).

I això que, amb dos moments de rauxa, els escolapis han estat a prop de girar el guió final. El primer ha estat a l'inici, en què els de Pedro Donoso, més endollats, s'han col·locat 0-2. Carlos Povedano ha estrenat el marcador als 41 segons en un servei de cantonada i Arnau Graell, en un contraatac producte d'un córner a favor del Club, ha signat el segon. El Club s'ha tret de sobre el domini de la Pia i, en un altre córner, Germán Escudero ha retallat distàncies. Superat l'equador de la primera meitat, ha arribat un dels moments decisius. Segona groga a Peluca i els d'Adri Sánchez no han perdonat en superioritat. L'encarregat de restablir la igualada, Marc Hermosel a cinc minuts del descans.

A la segona part han arribat més ocasions nedadores i Adrià Termens ha completat la remuntada. Poc després, Pablo Robert ha rematat una bona passada d'Hermosel per ampliar distàncies amb el 4-2 abans que Lenny Ramos, amb un xut creuat, escurcés el marcador per als escolapis. Gassó, l'heroi del Club, responia amb un gol similar. I aquí ha vingut el segon moment d'ímpetu de la Pia quan semblava que el derbi estava decidit.

En un minut i mig, de nou Lenny i Graell (d'esperó), bigolejadors avui, han posat el 5-5 per fer esclatar d'alegria a tot el sector d'aficionats escolapis. I quan semblava que el derbi acabaria amb taules, ha arribat la jugada decisiva amb el cop de cap de Gassó. Eufòria desfermada al sector del Natació Sabadell en un Pavelló Nord ple a vessar i tres punts que consoliden l'equip d'Adri Sánchez a la zona mitjana-alta de la Segona B. La Pia, en canvi, queda una mica més tocada i es manté en descens amb cada cop menys marge de maniobra.

Nous incidents al final del partit

La tensió del derbi ha tornat a viure un episodi desagradable després del xiulet final. Hi ha hagut corredisses i incidents entre diversos aficionats, sense que s'hagin hagut de lamentar fets de gravetat per la intervenció dels cossos de seguretat, presents a les instal·lacions durant el partit. La pitjor cara del duel Club-Pia s'ha tornat a fer palesa...