En directe: De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
El duel directe a La Verneda va caure del cantó visitant | CE Júpiter El duel directe a La Verneda va caure del cantó visitant | CE Júpiter
29.11.2021 9:50

Un gol sobre la botzina de Pluvins dona al Sabadell Nord el seu primer triomf forà

El Sabadell Nord ha escalat a l'onzè lloc de la classificació del Grup 2 de Primera Catalana gràcies a la victòria per 2-3 en el duel directe al camp del Júpiter. Els deixebles de Pablo Becerril van capgirar el marcador a les acaballes per endur-se tres punts de La Verneda que els permeten treure una mica el cap de la part baixa. I això que el partit es va girar de seguida, amb el matiner gol grisgrana obra d'Édgar Tejada. Els arlequinats van tenir ocasions al primer temps, però no van saber trobar el camí de la porteria rival, defensada pel veterà Rafa Leva.

La represa, en canvi, va iniciar-se amb un gol de penal materialitzat a l'estil Panenka pel capità dels sabadellencs, Carlos Silva, que reapareixia complert el partit de sanció. L'alegria va durar poc. Tot just set minuts, el temps que va trigar Édgar en tornar a batre Iván Fajardo, aquest cop també de pena màxima. En el tram final, l'enfrontament va embogir i els de Ca n'Oriac ho van aprofitar per fer dos gols, el segon ja amb superioritat numèrica. El de l'empat el va signar Enric Vega faltant 12' per al final, mentre Marc Pluvins va anotar el 2-3 definitiu ja al temps afegit. Ara, l'equip que vesteix de blau i groc suma 10 punts i té tres equips per darrere a la taula, incloent-hi el propi Júpiter. Tot abans de rebre diumenge (11:30 h) el Sant Cugat en un dels dos duels vallesans que tindran els sabadellencs enguany a Primera Catalana.

"Ens han marcat al 5' però la primera part ha estat nostra. Hem tingut moltes ocasions i el partit el teníem controlat, però el gol no arribava. Després dels dos penals, ja amb el 2-2 i ells amb 10 hem seguit apretant i en una falta lateral que era quasi un còrner l'ha centrat Silva, el porter l'ha rebutjat i jo l'he engaltat bé tenint la sort que ha anat a l'escaire"

"Veníem d'haver pogut finiquitar el partit contra l'Atlètic Sant Just, però veníem d'un empat i sabíem que el Júpiter era de la nostra lliga i que aquests punts ens venien perfecte. Era un partit de quatre punts més que no pas de tres. Haver guanyat i tenir de moment l'average a favor és perfecte"