De 21:00 a 23:00
Mal moment pels sabadellencs | Roger Benet Mal moment pels sabadellencs | Roger Benet
27.11.2018 18:05

Un Sabadell B amb "mal d'altura" no passa de l'empat al camp del cuer

El Sabadell B no va poder superar el cuer. El conjunt arlequinat va empatar a res davant el Roda de Ter, que fins al moment només havia sumat quatre punts. El filial del Centre d'Esports ha sortit malparat d'una sèrie de tres partits contra rivals de la part baixa de la classificació. El Juan XXIII i el Matadepera van batre els sabadellencs, i aquesta jornada el Roda de Ter va esgarrapar un punt d'or de la seva visita. El tècnic dels locals, Pablo Becerril, apunta a una excessiva confiança de l'equip: "Ens ha agafat mal d'altura. El nostre entorn ha pensat que aquests partits contra rivals fluixos els guanyaríem, no ha sigut així i ens ha entrat la por". El Sabadell B ha sumat un dels últims nou punts possibles que els han portat a despenjar-se de la zona noble de la taula i situar-se a la novena plaça amb 19 punts. Becerril sap que l'actual situació no ajuda a afrontar una part de la temporada clau pel futur de l'equip i té un objectiu molt clar: "El més important és recuperar anímicament l'equip i retornar-lo al nivell de joc de fa tres setmanes".

Aquesta jornada, el filial arlequinat té un compromís important. El duel de diumenge (12h) contra el Vic Riuprimer a Olímpia, un rival directe, servirà per mesurar sensacions i recuperar la confiança perduda en les últimes setmanes. Pablo Becerril és sabedor de la dificultat dels osonencs, als quals situa com un dels millors equips de la categoria: "És l'equip més en forma de la categoria i serà un duel molt complicat. Ells aniran a buscar el partit". Els vigatans acumulen sis jornades sense conèixer la derrota abans de visitar Sabadell.

La Sabadellenca, en el límit

D'altra banda, la UE Sabadellenca va tornar a caure per segona setmana consecutiva. El Parets va aconseguir avançar-se al cap de sis minuts de partit. El conjunt del sud va aguantar el resultat fins al descans. El duel va estar marcat per les constants protestes dels taronges a les decisions arbitrals. Això va tenir conseqüències no només en el resultat sinó en els jugadors. "El resultat fa mal, però les formes fan encara més mal. Si l'equip hagués estat centrat des del primer minut, hauríem guanyat el partit", assegura l'entrenador Jesús Rueda. La primera expulsió va arribar en el minut 72, quan el porter Maldini va veure dues grogues seguides. El segon porter, Dani Álvarez el va substituir, però va ser expulsat amb vermella directa dos minuts després. En la mateixa acció, Dani Guerrero va veure la segona amonestació i va ser el tercer expulsat. Finalment, també va rebre la segona groga Oriol Rodríguez, que va completar el capítol de targetes vermelles.

Amb pocs efectius, la Sabadellenca va rebre el segon gol a 11 del final i, encara així, va aconseguir fer l'1-2 en l'últim minut de joc amb un gol de Joel Andrés. Amb aquesta derrota, els taronges seguiran antepenúltims amb 11 punts. Una situació que porta al límit a Rueda, que no descarta un canvi a la banqueta: "Cada setmana que passa no trobo la solució i si s'ha de canviar d'entrenador, s'haurà de fer. El club no s'ho planteja, però s'ha de reaccionar". Aquest cap de setmana, la Sabadellenca visitarà Les Franqueses per disputar un duel clau pel futur del combinat sabadellenc: "Ara és el moment de sumar de tres en tres. És el partit més important de l'any i s'ha de guanyar". L'equip haurà d'incorporar un porter per cobrir la porteria. L'escollit ha estat Javi Haro, un vell conegut de Jesús Rueda.