De 09:00 a 11:00
El Cafè de la Ràdio
De 11:00 a 13:00
Al Matí
Adri Cuevas es lamenta d'una ocasió fallada a Butarque | Roger Benet Adri Cuevas es lamenta d'una ocasió fallada a Butarque | Roger Benet
04.04.2021 21:06

Un Sabadell de doble cara es queda a mitja resurrecció a Leganés (2-1)

Tirant del tòpic en aquestes dates, del calvari de la primera meitat a la resurrecció de la segona. O gairebé. A Butarque, el Centre d’Esports Sabadell ha mostrat una doble cara molt diferenciada. Una primera part per oblidar i una segona esperançadora, però no suficient per endur-se de Leganés algun punt. Una rematada en els primers 45 minuts i catorze en els següents 45. Però no hi ha hagut premi i el conjunt arlequinat queda a la classificació en una situació prou compromesa. Si el Real Zaragoza puntua demà a Fuenlabrada, la salvació estarà a més d’un partit de distància amb nou jornades per jugar-se.

Recordeu el monòleg ‘pepinero’ de la primera volta a la Nova Creu Alta? Doncs avui, més del mateix. Però amb una diferència cabdal: l’encert. Al minut set, l’equip de Garitano ja manava en el marcador gràcies a un xut creuat inapel·lable de Jose Arnáiz. Les absències d’Undabarrena i Boniquet per molèsties han desestructurat el mig del camp, i l’aposta d’Antonio Hidalgo per situar Grego Sierra en el doble pivot ha fet aigües. Eraso ha estat a punt de marcar de rosca i poc després, en una errada del murcià en construcció, Rober Ibáñez ha ampliat diferències. I el tercer l'ha fet Borja Bastón en suposat fora de joc, però el VAR, de forma poc comprensible veient les imatges, ha ratificat la seva invalidació.

La cara de Mackay després del 2-0 ho deia tot | Roger Benet

Hidalgo n’ha tingut prou. A vuit minuts per arribar al descans, ha retirat del terreny de joc el mateix Grego i Aarón Rey, i ha donat entrada a Víctor Garcia i Antonio Romero, inèdit en lliga des de Gijón. Amb el ‘búfal’ a la dreta i Heber Pena a cama natural, el Sabadell ha recuperat la identitat perduda i s’ha tret del damunt l’apatia general. En l’única acció de perill del primer temps, ja a les acaballes, el mateix Heber ha estat a punt de rematar una centrada des de la dreta, però Rosales ha arribat abans ‘in extremis’.

Era el preludi d’una segona meitat de clar color arlequinat. Només començar, una rematada en planxa de Juan Ibiza i un xut espectacular de Guruzeta des de la frontal que s’ha estavellat al pal. Un minut després, un intent llunyà d’Óscar Rubio s’ha enverinat i ha sorprès Riesgo. El Sabadell retallava diferències i es llençava en tromba a per l’empat. ‘Guru’ ha avisat amb un cop d’esperó i un mà a mà que ha frenat Riesgo quan la pilota passava sota les seves cames.

Entremig, el ‘Lega’ també ha tingut ocasions per matar el partit. Primer, un mal refús de Jaime Sánchez ha acabat a la base del pal. Més tard, la dosi diària de Mackay salvant el tercer en l’un contra un amb Arnáiz. El conjunt arlequinat ha tingut una nova doble ocasió en una acció al pal curt de Víctor Garcia que ha tret Riesgo i la posterior rematada d’Adri Cuevas que ha fregat la fusta, però no ha passat gaire cosa més. Garitano ha mort amb defensa de cinc i el Sabadell s’ha quedat sense el merescut premi de l’empat. Diumenge que ve (18:15h), final de finals. Contra el Cartagena, prohibit perdre.

FITXA TÈCNICA
CD Leganés: Riesgo; Bustinza (Rosales, 38’), Omeruo, Sergio González, Javi Hernández; Eraso (Juan Muñoz, 62’), Rubén Pérez, Rubén Pardo (Luis Perea, 62’); Rober Ibáñez (Gaku, 73’), Borja Bastón (Tarín, 73’), Arnáiz
CE Sabadell: Mackay; Óscar Rubio, Jaime Sánchez, Juan Ibiza; Heber Pena (Édgar, 73’), Adri Cuevas, Grego Sierra (Romero, 37’), Cornud; Stoichkov, Aarón Rey (Víctor Garcia, 37’); Guruzeta (Néstor Querol, 82’)
Gols: 1-0 (7’) Arnáiz. 2-0 (29’) Rober Ibáñez. 2-1 (59’) Óscar Rubio
Àrbitre: Rafael Sánchez López (col·legi murcià). Ha amonestat els locals Borja Bastón, Gaku i Luis Perea, i els visitants Óscar Rubio i el tècnic Antonio Hidalgo
Incidències: Partit corresponent a la trenta-tresena jornada de LaLiga SmartBank disputat a Butarque