De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
El Sabadell ha patit en gairebé totes les accions d'ABP | Silvia Calatayud (CD Alcoyano) El Sabadell ha patit en gairebé totes les accions d'ABP | Silvia Calatayud (CD Alcoyano)
18.09.2022 23:14

Un Sabadell encara tendre en defensa millora però cau derrotat contra l'Alcoyano (2-1)

Segon desplaçament de la temporada, segona derrota. El Centre d'Esports Sabadell no acaba de carburar lluny de la Nova Creu Alta en aquest inici de campanya malgrat que l'ensopegada d'avui contra l'Alcoyano no ha tingut massa a veure amb la de fa quinze dies a Castàlia. L'equip de Gabri Garcia ha mostrat dues cares, una més garratibada a la primera meitat i una més alegre després del pas per vestidors, però la tendresa defensiva en moments puntuals ha resultat clau perquè el Sabadell fos incapaç de rascar algun punt d'El Collao.

Com era d'esperar, la pressió ambiental ha jugat un paper fonamental perquè els de Vicente Parras sortissin al terreny de joc amb un punt més d'intensitat. Gabri, per cert, tornava a canviar d'inquilí a la porteria i aquest cop era el torn de Víctor Vidal. Malgrat que el primer xut amb cara i ulls era de Juan Delgado al lateral de la xarxa, l'Alcoyano s'ha apoderat del partit a base de centrades laterals, faltes, serveis de cantonada... Mancava una certa concentració que, per sort, no s'estava traduint en ocasions de massa perill tret d'un xut creuat d'Agüero i un cop de cap d'Alcaina massa alt des del cor de l'àrea petita.

Ja al límit del descans, en un dels enèsims córners a favor dels locals, el central Raúl González ha rematat novament massa a plaer en el segon pal per avançar el Deportivo. Un cop dur després d'haver aguantat el marcador gairebé tota la primera meitat en una versió grisa de l'equip. Tot i això, abans del xiulet de l'àrbitre, Alberto Fernández ha estavellat un potent xut des de la frontal a la fusta dreta de la porteria de Bañuz.

Com en les tres primeres jornades, al Sabadell li ha anat bé la interrupció. Carrión ha substituït Eudald Vergés per tapar la fuita d'una banda que feia aigües i els de Gabri li han posat una marxa més d'entrada. No ha estat en el segon minut, sinó ja en el tercer, quan ha arribat l'empat en una magnífica triangulació entre Sergi Garcia, Alberto i Joanet que ha acabat amb la definició impecable del futbolista que marxarà demà amb l'Nzalang Nacional durant deu dies.

L'alegria, no obstant això, no ha durat ni quatre minuts. El temps que ha trigat Alcaina a inventar-se una jugada individual, desfer-se dels centrals, massa passius, i col·locar la pilota lluny de l'abast de Vidal. El Sabadell ha quedat noquejat després del 2-1 i ha trigat uns minuts a refer-se. Els canvis en el tram final que han partit l'equip en dos —ressenyable el retorn de César Morgado nou mesos després— han donat una última empenta que no s'ha acabat de traduir en ocasions clares. La més clara ha estat una falta directa del mateix central en el temps de descompte que ha acabat a la tanca. Hauria estat un desenllaç de conte de fades.

El conjunt arlequinat queda clavat a la zona mitjana-baixa de la classificació amb quatre punts de dotze possibles. D'aquí a set dies, diumenge de la setmana que ve (12h), l'equip de Gabri tornarà a sentir el confort de jugar a la Nova Creu Alta contra el Calahorra, un dels conjunts que de moment ocupen aquesta zona calenta del grup 2 de la Primera Federació. Un altre duel per distanciar-se del perill.

FITXA TÈCNICA
CD Alcoyano: Bañuz; Lillo, Raúl, Álvaro Vega, Varela (Primi, 83'); Armental (Soler, 69'), Fran Miranda, Juanan, Agüero (Moyita, 69'); Alcaina (Rubio, 83'), Raúl G.R (Carbonell, 58')
CE Sabadell: Víctor Vidal; Gurdiel (Vargas, 63'), Guillem Molina, Pau Resta (Morgado, 71'), Vergés (Carrión, 46'); Armando (Dieste, 77'), Àlex Sala (Pau Víctor, 63'); Alberto Fernández, Joanet, Sergi Garcia; Juan Delgado
Gols: 1-0 (43') Raúl. 1-1 (48') Joanet. 2-1 (51') Alcaina
Àrbitre: José David Martínez Montalbán (col·legi murcià). Ha amonestat els locals Lillo, Rubio i Primi, i els visitants Guillem Molina, Vergés, Àlex Sala i Pau Víctor
Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada del grup 2 de la Primera Federació disputat a El Collao