De 19:00 a 20:00
Quimèric
De 20:00 a 21:00
Hotel Suís (R)
L'equip femení de waterpolo a un partit del títol de lliga L'equip femení de waterpolo a un partit del títol de lliga | Joan Blanch
10.05.2017 23:01

Un tercer quart espectacular deixa a les noies del Natació Sabadell a un partit d'un nou títol de lliga

Dos primers quarts molt igualats i un tercer espectacular i definitiu favorable a l'Astralpool Natació Sabadell. Aquest és el millor resum que es pot fer del partit jugat a Can Llong aquesta tarda entre les de Nani Guiu i el Centre Natació La Sirena Mataró. Un enfrontament corresponent a la final de lliga i que ha caigut del bàndol local (14-10). “Elles han sortit molt agressives i molt fortes. Ja m'esperava un partit així però quan han perdut a algunes jugadores hem pogut ser superiors”, ha reconegut el tècnic de l'Astralpool. Un Nani Guiu que s'ha mostrat un xic contrariat per la duresa defensiva de les maresmenques. Aquesta intensitat ha permès a les locals arribar amb opcions al descans (5-4) però les ha condemnat posteriorment per culpa de les expulsions d'algunes de les seves jugadores clau. “No em penedeixo del plantejament. Crec que és la manera que tenim per poder guanyar i divendres ho tornarem a repetir”, ha indicat el tècnic de les maresmenques, un Florin Bonca que això sí, ha reconegut que aquestes expulsions han condicionat massa el joc del seu equip. I és que amb el pas dels minuts i amb el cansament sortint al rostre de totes les waterpolistes, el major fons d'armari del Natació Sabadell s'ha acabat imposant. Una bona mostra d'això és que la jove Marina Cordobés ha estat la màxima golejadora del partit amb quatre gols i designada millor jugadora de l'enfrontament.

Un parcial de 7 a 2 favorable a l'Astralpool ha decidit el partit en el tercer quart, passant-se del 5 a 4 del descans a un 12 a 6 que ha tancat Judith Forca amb un gol espectacular des del mig de la piscina. Les graderies de Can Llong han embogit amb aquesta acció i amb el joc de les de Nani Guiu que han pogut guardar la roba en el darrer període, pensant en la cita de divendres (18.30 h). Un segon partit de la final que pot ser decisiu per sumar un nou títol de lliga pel Sabadell. “El que volem és guanyar el segon, solucionar-ho per la via ràpida i agafar vacances”, ha comentat una somrient Marina Cordobés. Per contra a les files de La Sirena Mataró afronten convençudes de forçar un tercer amb el suport de la seva afició. “Ja sabem com és de complicat pels equips jugar a la nostra piscina i estic segur que amb el suport de tots ho aconseguirem i tornarem a Sabadell”, ha manifestat el tècnic del Mataró, Florin Bonca.